Serdar Topraktepe, futbolcuları nasıl motive ettiğini açıkladı!

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, siyah beyazlı takımın Ankaragücü'nü 2-0 yenerek Süper Lig'de 5 maç sonra galip geldiği maç hakkında değerlendirmeler yaptı.

Serdar Topraktepe, futbolcuları nasıl motive ettiğini açıkladı!
Serdar Topraktepe, futbolcuları nasıl motive ettiğini açıkladı!
GİRİŞ 19.04.2024 23:15 GÜNCELLEME 19.04.2024 23:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Siyah beyazlı takımın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe galibiyeti değerlendirdi.

"FUTBOLCULARIMIZ BUGÜN KARAKTER KOYDU"

Serdar Topraktepe yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Bu galibiyete bütün camiamızın ihtiyacı vardı, futbolcularımızın ihtiyacı vardı. Futbolcularımız bugün karakter koydu. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz." diye konuştu.

Topraktepe, kendisine sorulan "Beşiktaş'ta neleri değiştirdiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Futbolcularımızın iyi oyuncular olduğunu onlara hissettirmeye çalıştım, karakterli oyuncular olduğunu hissettirmeye çalıştım. Beşiktaş camiasının, Beşiktaş formasının çok büyük olduğunu ve onların da bu formaya layık olmasalardı bu takımda olmayacaklarına inandırdım. Onlar da Beşiktaş'ın formasına layık bir şekilde mücadele ettiler. En önemlisi mücadelemizdi bugün."

"KUPA MAÇI DAHA ZOR OLACAK"

Serdar Topraktepe, Ankaragücü ile hafta içinde oynayacakları Türkiye Kupası yarı final ilk maçı için ise "Türkiye Kupası'ndaki maç daha zor olacak. Bunun için hazırlanacağız. Biliyorsunuz camiamızın hedefi Türkiye Kupası. O maça kadar da iyi bir şekilde hazırlanacağız." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Faruk 1 hafta önce Şikayet Et
    Ula bir maç aldı ki normal bir sonuç
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu yönetimle bu başkanla bir adım ileri gidemez, hep geriye gider. Not: Galatasaraylıyım
    Cevapla
  • T.Antalyalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl motive etmekse. Daha dün Samet "Kötü, çürümüş bir takım var elimizde" dememişti sanki. Sergen diyenlere de şunu söylemek gerek "Antalyasporda kifayetsizliğini görmekteyiz, Nuri Şahin hocanın bıraktığı takımı berbat etti, Antalyalı maça gitmiyor.
    Cevapla
  • ilyas 1 hafta önce Şikayet Et
    Santos u getirmeselerdi, bu adam devam etseydi Beşiktaş daha iyi bir konumda olurdu. Feyyaz ve Samet Aybaba acilen gitmeli, takımı mahvettiler. Sergen i bilerek getirmediler, Sergen gelse bunları sepetlerdi bunu biliyorlar
    Cevapla