Beşiktaş'ın hedefindeki dünyaca ünlü hoca ortaya çıktı!

Beşiktaş için ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Başiktaş'ta hoca adaylarının bulunduğu listenin zirvesinde dünyaca ünlü hocanın yer aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın hedefindeki dünyaca ünlü hoca ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın hedefindeki dünyaca ünlü hoca ortaya çıktı!
GİRİŞ 19.04.2024 12:13 GÜNCELLEME 19.04.2024 12:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezon planlaması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem yeni teknik direktör. Titiz bir çalışma yürüten siyah-beyazlıların hedefindeki ilk ismin ortaya çıktığı iddia edildi.



İLK ADAY HANSI FLICK

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada Hansi Flick yer alıyor. Siyah-beyazlıların, 59 yaşındaki Alman hocayla görüşme yapacağı iddia edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • dinçer 1 hafta önce Şikayet Et
    Yahu bırakın hocayı ya hırvat yada italya dan alın Terziç değil ama
    Cevapla
  • hakko 1 hafta önce Şikayet Et
    üfürükçü bu başkan... enkaza çevirecek... hele Samet yok mu o Samet... Beşiktaş taraftarlarının şu an destek verenler dahil en çok küfür ettiği adam olacak kibir abidesi iş bilmez megaloman adam...
    Cevapla