Samet Aybaba’dan futbolculara çok ağır sözler!

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GİRİŞ 16.04.2024 12:00 GÜNCELLEME 16.04.2024 12:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Samet Aybaba, Sergen Yalçın'la ilgili konuşarak, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz.'' dedi. 

Oyuncularla konuştuğunu söyleyen Aybaba, "Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim." ifadelerini kullandı. 

"ELİMİZDE KÖTÜ, ÇÜRÜMÜŞ BİR TAKIM VAR"

Samet Aybaba ayrıca, "Gündemimizde şu an kadro dışı yok." dedi.

''Geniş bir transfer listesinden bahsettiniz, bu geniş liste yapılanma gereği genç oyuncu ağırlıklı mı yoksa tanıdık yüzler de görecek miyiz?'' sorusuna cevap veren Aybaba, ''Genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor.'' şeklinde konuştu. 

''BAZI HOCALARLA GÖRÜŞTÜK''

Öte yandan Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da bazı hocalarla görüşme yapıldığını açıklayarak, ''Sezon ortası bazı hocalarla görüştük ama kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu.'' dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • bjkli 1 hafta önce Şikayet Et
    samet derrhal istifa et .. sergen sen ordayken gelmezzzzz... bu takımın gerçeği sergendir.. nokta
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    elindeki futbolcuya çöp de sonrada Türkiye kupasını hedef köy sen mi çıkıp oynayacaksın elindekilerle oynayacakdin çapsız
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Kendi ne iş yapar, birazda kendine ağır sözler söylesin
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Deveye demişler boynun eğri , nerem doğru ki demiş . Beşiktaş da aynı düzgün giden bir şey yok . Kadro çok kötü değil , kötü idare ediliyor .
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Renklerine hayran olduğum beşiktaş camiası malesef sizden bir başarı beklemiyoruz tek dileğim azalarak yok olmanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle