Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine 2 aday!

Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.

GİRİŞ 06.04.2024 10:45 GÜNCELLEME 06.04.2024 10:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.

Siyah-beyazlıların hocası, "Ben buraya proje için geldim. Beşiktaş'ın gelecek sezonunu planlıyoruz. Yönetim bana inanıyor, ben de onlara inanıyorum" dese de artık yönetim kanadında da kendisine olan güven tamamen azaldı. Portekizli teknik adamın yerine sezon sonu için arayışlar başladı.

Fernando Santos ile en geç mayıs ayında yollar ayrılacak. Tecrübeli teknik adamın, 500 bin Euro tazminat maddesi olduğu kaydedildi. Beşiktaş ya da Santos bu parayı ödediği takdirde karşılıklı anlaşmadan vazgeçebiliyor.

İLK ADAY TERZIC

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine getirilecek teknik direktör için iki aday öne çıkıyor. Bunlardan ilki Bundesliga takımı Borussia Dortmund'u çalıştıran ve sezon sonu Alman ekibinden ayrılması beklenen Edin Terzic. Beşiktaş'ta Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük yapan Hırvat teknik adam, daha önce iki kez siyah-beyazlı takımla anılmıştı.

İKİNCİ ADAY KURBANOV

Düşünülen bir başka isim ise Kurban Kurbanov. Karabağ ve Azerbaycan futboluna damga vuran, Avrupa'da da adından söz ettiren 51 yaşındaki Azeri çalıştırıcı, Terzic ile birlikte listenin başında yer alıyor.

Beşiktaş'ın başında 15 resmi maça çıkan Fernando Santos bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken maç başına 1.60 puan ortalaması tutturdu. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Eskimalatyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Kimi getirirlese getirsinler mevcut kadro ile Beşiktaş bundan öteye gidemez.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    daha iyi günleri koçlar elini bir çeksin siz o zaman görün jimnastik cileri
    Cevapla
  • kasımpaşa 1 ay önce Şikayet Et
    Rıza Çalımbay'ın bedduasını almak böyle bir şey. Eğer Rıza Çalımbay'da azıcık onur varsa bu yönetim varken bir daha takım başına geçmez.
    Cevapla
  • Pasha 1 ay önce Şikayet Et
    abi Şifo Mehmet gibi Ertuğrul sağlam gibi camiyadan efsaneler ve başarılı hocalar varken gidiyorlar tuhaf tuhaf yabancı getiriyorlar ya bayılıyorum böyle devam bu kafayla
    Cevapla
  • Mete 1 ay önce Şikayet Et
    Futbol ne lanet birşey yabancı sevdalıları sonra millet aç aç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle