Hasan Arat'tan Fernando Santos'a gözdağı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Teknik Direktör Santos ile yaptığı görüşmede takım toparlanmazsa bunun sonuçlarının iyi olmayacağı mesajını verdi.

Hasan Arat'tan Fernando Santos'a gözdağı
Hasan Arat'tan Fernando Santos'a gözdağı
GİRİŞ 05.04.2024 20:19 GÜNCELLEME 05.04.2024 21:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat futbolculara ültimatom verdi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat başkan seçildiği günden bu yana ilk kez Ümraniye’de oyuncularla bir toplantı yaptı. 

"Bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz"

Başkan Hasan Arat, "Takıma İngilizce olarak yaptığı konuşmada sahada mücadele vermeyecekseniz, Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız" dedi.

Arat, Beşiktaş taraftarının sahada savaşan, mücadeleyi bırakmayan, geri çekilmeyen takım izlemek istediğini bunları yapmayan aklını ve yüreğini takımı için kullanmayan hiçbir oyuncuyu kabullenemeyeceğini söyledi.

Oyunculara taraftar mesajı

Arat oyunculara, Beşiktaş taraftarının önemli özelliği jenerasyonlar değişse de yıllar geçse de tükenmeyen tutkusudur,genç oyuncuları sever, sahada savaşan, terini son damlasına kadar akıtan oyuncusuna sahip çıkar mesajını verdi.

"Türkiye Kupası tek hedefimizdir"

Genç oyuncularla gurur duyduğunu, takımın tecrübeli oyuncularının onlara tam destek vermesini istediğini belirten Hasan Arat takımın kaptanlarından sorumluluk almaları talimatını vererek şunları söyledi:

"Sosyal medyada yazılanlara bakmayın, Avrupa’ya mutlaka gitmemiz gerekir. Türkiye Kupası tek hedefimizdir. Mutlaka almamız gerekiyor. Bunun için sahada savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceksiniz."

Maç sonları için uyarı

Maç sonunda taraftarımız üzgün ve mutsuzken, gülen, rahat davranan, durumu kabullenen bir tavır görmek istemediğini belirten Hasan Arat Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında geri çekilen, mücadele etmeyen, yardımlaşmayan, formasını sonuna kadar ıslatmayan oyuncu görmek istemediğini sözlerine ekledi.

Fernando Santos'a gözdağı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Teknik Direktör Santos ile yaptığı görüşmede takımın oyunu nedeniyle camia ve taraftarın rahatsızlığını belirterek kötü oyunun nedenlerini sordu ve derhal toparlanmaları gerektiği talimatını vererek, takım toparlanmazsa bunun sonuçlarının iyi olmayacağı mesajını verdi.

Arat, şimdi yapılan olumsuz yorumlara değil, iyi oyuna, mücadeleye, taraftarın yüzünü güldürecek sonuçlara odaklanın Beşiktaşa yakışmayan, karakterine uymayan oyunu kabul etmeyeceğini tekrarladı. 

Oyuncularla tek tek bayramlaştı

Başkan Arat daha sonra oyuncularla geçen Paskalya ve yaklaşmakta olan Ramazan bayramı nedeniyle teker teker bayramlaştı.

Toplantıda 2. Başkan Hüseyin Yücel, Futbol Şube Sorumlusu YK Üyesi Feyyaz Uçar ve Teknik Direktör Fernando Santos da yeraldı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Turhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen önce ego patlaması ile kibirde tavan yapan Samet ile Feyyaz'ı gönder.
    Cevapla
  • Özel biri 3 hafta önce Şikayet Et
    GS maçında Aşkan kesildiniz FB macinda yattınız FB nin orta sahasını gecemediniz gol atsaydilar rahat 14 gol atardilar sizi gorucez büyük takimmi yoksa milleti kandıran para için gezen sahtekar oyuncularmisiniz bu hoca boş adam bunu kovun yedek hoca bile daha fazla puan alırdı Burak hocaya yazık ettiniz .
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Santosu takan yok maç başı maaş getirilsin , futbolcu umıursamıyor , başak şehir maçındaki yenen gole bakın anlarsınız .
    Cevapla
  • EyvaAllah 3 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş Türkiye kupasını da alamaz...
    Cevapla
  • Misafir1 3 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi kesin kendilerine gelirler......:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle