Fransız basını, Aboubakar'ı isteyen takımları duyurdu!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın son olarak Fransa Ligue 1'e transfer olmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Fransız basını, Aboubakar'ı isteyen takımları duyurdu!
Fransız basını, Aboubakar'ı isteyen takımları duyurdu!
GİRİŞ 01.04.2024 09:30 GÜNCELLEME 01.04.2024 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon en çok tartışılan isimlerden biri olan Vincent Aboubakar için Fransa'dan transfer iddiası ortaya atıldı.

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Kamerunlu oyuncunun Beşiktaş'taki geleceği netlik kazandı. Aboubakar, yaz transfer döneminde kesin olarak takımdan ayrılacak.

32 yaşındaki golcüyle ilgilenen kulüpler ise Marsilya, Lens ve Rennes... Fransızlar, Abou'nun kesin olarak gelecek sezon Ligue 1'de oynayacağını duyurdu.

Aboubakar'ın yeni kulübünden tek şartı Beşiktaş'tan kazandığı yıllık 3.5 milyon euro. Kamerunlu oyuncu, daha önce para yüzünden problem çıkarmış ve yeni yönetim göreve gelir gelmez kadro dışı bırakılmıştı.

Daha sonra yeniden kadroya geri dönen Aboubakar, bu sezon tüm kulvarlarda 27 maça çıktı ve 11 gol, 3 asist kaydetti. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    Aman verin bir daha sokmayın bu kan emicilerini.Bunlar futbolcumu,yaAl severseniz yazık bu paralara babanızın cifliğimi orası
    Cevapla