Beşiktaş'a Chamberlain'den güzel haber!

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Alex Oxlade-Chamberlain'in nisan ayı sonunda takıma dönebileceği ifade edildi.

GİRİŞ 27.03.2024 12:26 GÜNCELLEME 27.03.2024 13:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve o zamandan beri forma giyemeyen Alex Oxlade-Chamberlain'den Beşiktaş'a iyi haber geldi.

beIN Sports'ta yer alan haberde deneyimli oyuncunun bireysel çalışmalara başladığı ve nisan ayının sonunda forma giyebileceği belirtildi.

Alanyaspor'la oynanan maçın 46. dakikasında sakatlanan Oxlade-Chamberlain, son olarak 21 Aralık'ta forma giydi.

Beşiktaş, geçtiğimiz yılın aralık ayında yaptığı açıklamada sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Alex Oxlade-Chamberlain'in ameliyat olduğunu duyurmuştu.

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Alex Oxlade-Chamberlain, 14 maçta süre aldı. İngiliz oyuncu bu maçlarda 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • KaraKartal 4 hafta önce Şikayet Et
    Hiç uğraşmaya gerek yok, gönderin gitsin. Burası tatil alanı değil, gelen yatmaya geliyor.
    Cevapla
  • KaraKartal 4 hafta önce Şikayet Et
    Hiç uğraşmaya gerek yok, gönderin gitsin. Burası tatil alanı değil, gelen yatmaya geliyor.
    Cevapla
  • Bahadır 1 ay önce Şikayet Et
    Boş adam
    Cevapla