Fernando Santos istedi! Gedson, hocasını mahcup etmedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, gol yollarında bir süredir etkisiz olan Gedson Fernandes'ten hücuma daha çok katkı sağlaması yönünde istekte bulundu. Gedson ise hocasına son oynanan hazırlık maçında olumlu sinyal verdi.

Fernando Santos istedi! Gedson, hocasını mahcup etmedi
Fernando Santos istedi! Gedson, hocasını mahcup etmedi
GİRİŞ 25.03.2024 13:01 GÜNCELLEME 25.03.2024 13:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Gedson Fernandes'i hücuma daha çok katkı sağlaması yönünde uyardığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın gol yollarındaki etkisizliğine çare bulmak isteyen teknik direktör Fernando Santos'un, Gedson Fernandes'ten skora daha fazla katkı sağlamasını istediği belirtildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Portekizli çalıştırıcının, vatandaşı olan Gedson'dan "Savunmaya olan desteğini takdir ediyorum ancak hücumda çok daha fazlasını bekliyorum" ifadeleriyle istekte bulunduğu öğrenildi.

Son zamanlarda hücumda skor üretme konusunda zorlanan ve bu sezon takımına 2 gol, 5 asistlik katkı sağlayan futbolcusuna bu performansın yeterli olmadığını söyleyen Santos'un, "Özellikle Muçi ile uyum yakalaman önemli. Ham daha çok skor üretmeli hem de ileri uçtaki arkadaşlarını pozisyona sokabilecek anlayışla mücadele etmelisin" dediği aktarıldı.

KONUŞMA ETKİSİNİ İLK MAÇTAN GÖSTEDİ

Bu konuşmanın ardından Buducnost ile oynanan ve 5-1 kazanılan hazırlık maçında oynadığı futbol ile göz dolduran Gedson, attığı kilit pasların yanında 1 de gol atarak hocasına ilerleyen zamanlar için yeşil ışık yaktı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Fernandez , bir aleks bir hagi asla değil , beşiktaşa ağırlığını koyacak kritik yerde gol atacak oyuncu lazım .
    Cevapla
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    bjk düzelmek istiyorsa kendi transfer politikası olmalı tıpkı şampiyon oldukları sezondaki gibi onun bunun eskileriyle transfer çalımı atmak için adam alınmaz
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Vay be ne Gedson muş da biz bilmiyormuşuz
    Cevapla