Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy sözleri: "Ağlamaklı olarak beni aradı"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy’a dair önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 22.03.2024 14:56 GÜNCELLEME 22.03.2024 23:23
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy’la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. NTV Spor YouTube kanalindaki ‘Gündem Spor’ programında konuşan Uçar, şu ifadeleri kullandı:

“Biz haberi duyduğumuzda şok olduk. Montella’nın açıklamalarıyla daha da şok olduk. Bu kadar dayanaksız açıklamalar gerçekten üzücü. ‘Daha fazla süre alması için’ gibi bir söz var orada. Zaten Semih Kılıçsoy çok süre aldı bugüne kadar genç milli takımların hemen hemen hepsinde. 16 tane golü var bu çocuğun genç milli takımlarda, altyapılarda. Beşiktaş’ta da süre alıyor. Süre alamayan diğer oyuncular var milli takımda. Onları dert edinsin sayın hocamız. Açıklamanın neresinden tutsanız bir yeri boş. Orada Ümit Milli Takım’a yaşı tutan en az 4-5 oyuncu daha var. O maç o kadar önemliyse diğerleri neden gitmiyor?

Sadece burada Semih’e yapılan haksızlık yok. Ahmetcan Kaplan’a yapılan da büyük haksızlık bence. Bizi en çok üzen şu; oyuncumuz bizi arıyor ağlamaklı “Hocam 3 gündür buradayım hiçbir teknik taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız” diyor. Ne kadar acı bir şey yönetici için.

"HERKESTEN DAHA İYİ OYNAR"

"İddia ediyorum; Semih Kılıçsoy, milli takım kadrosundaki her kanat oyuncusundan daha iyi kanat oynar, santrforların hepsinden de daha iyi santrfor oynar."

"Samet Aybaba ayrı ben ayrı çocuğu teskin etmeye çalıştık. 19 yaşında çocuk, haklı olarak milli takıma gitmiş, hayali ve hak ettiği bir şey. Şu anda Beşiktaş’ın banko oyuncusu. Şu anda Beşiktaş’a gelen kitlenin çoğu Semih Kılıçsoy’u izlemek için geliyor. Anlam veremiyoruz. Konuştukça daha da batıyorlar. Bari sussunlar biz de bir şey demeyelim. Çok üzüldük. Önemli olan bizden ziyade evladımızın üzülmesi. Üstünde düşünülmemiş bir karar. Bunun açıklaması bize daha net, daha inandırıcı olmalıydı. Açıklamalar verilen karardan daha berbat."

"BU TAVRI ARDA GÜLER'E YA DA BAŞKA BİR OYUNCUYA YAPAMAZLARDI"

'Hocam çok mutsuzum, beni alabiliyorsanız alın' dedi. 'Oğlum, orası milli takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz' dedim. Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Bizim derdimiz oyuncumuza yapılan kötü tavır. Yoksa milli takım tamamen Beşiktaş'tan oluşsun demiyoruz. Hak eden oynasın diyoruz. Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekildeki bir tavrı, Arda Güler'e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı. Semih'e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar.

"SAKIN OLA Kİ SEMİH'İ EURO 2024'E GÖTÜRMEMEK GİBİ BİR HATAYI YAPMAYIN"

"Sakın ola ki Semih'i EURO 2024'e götürmemek gibi bir hatayı yapmayın. Bunu bir Beşiktaş yöneticisi değil, bir Türk insanı olarak söylüyorum. Bu milli takım, bu şekilde başarısız olursa bunun takipçisi olacağız. Gereğini yapacağız, her Türk insanının yapması gerektiği gibi."

"MİLLİ TAKIM GÖREVLİLERİ DE ANLAMAMIŞ"

"Biz konuyla ilgili milli takım görevlilerinden bazılarıyla kulüp düzeyinde görüşmeler yaptık, onlar da anlamamış zaten. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Tatmin edici bir cevap alamadık. Montella'ya etki edebilecek bir üst akıl varsa bu daha da üzücü Türk insanı için. Orada bir teknik adam var, kararlarını inşallah o alıyordur. Herhalde Semih'i ona iyi anlatmadılar. Selçuk kardeşimiz (Şahin) var, Montella'nın yardımcısı. Bizim her maçımıza geliyordu Semih ve Mert için. Herhalde yeterince anlatamadı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • el hak 1 ay önce Şikayet Et
    yaw neyini anlamıyorsunuz ümit milli takımda gol atacak adam yok diyor adam o da bizim takım bu kadar net vede full oynadı orada alt tarafı hazırlık maçı.
    Cevapla
  • Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Ne başarın var feyyaz bjk kadıkoyde oynamışsın çıkmışsın montella ya akıl veriyorsun yol gösteriyorsun roma milan oynamış hocalık yapmış yani biraz düşünerek konuş , macarlar yendi rahat ettin mi.
    Cevapla
  • Mehmet Er 1 ay önce Şikayet Et
    Millî Teknik direktör önemi!
    Cevapla
  • Arif¹ 1 ay önce Şikayet Et
    Olur mu Hocam. Enes varken Semih e saha düşer mi? Semihin başarısı ortada. Yolu açık olsun. Yaşları küçük diye ya almazlar yada son dakikalarda alırlar. Bir de kurtarıcı olması istenir.
    Cevapla
  • Gogo 1 ay önce Şikayet Et
    Sende ağlarsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle