Ante Rebic, tek şartla Beşiktaş'tan ayrılığa sıcak bakıyor

Beşiktaş'ta bu sezonun hayal kırıklığı oluşturan isimlerinden olan Ante Rebic, siyah-beyazlı takımdan ayrılmak için yönetimine şartını sundu.

Ante Rebic, tek şartla Beşiktaş'tan ayrılığa sıcak bakıyor
Ante Rebic, tek şartla Beşiktaş'tan ayrılığa sıcak bakıyor
GİRİŞ 21.03.2024 09:52 GÜNCELLEME 21.03.2024 10:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon başında transfer edip 2 yıllık sözleşme imzaladığı Ante Rebic performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

Kara Kartal, Süper Lig'de oynanan son 8 maçta sadece 10 dakika süre alabilen Ante Rebic ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

TEK ENGEL REBİC'İN MAAŞI

Siyah-beyazlı takımda Rebic'in sözleşmesini feshetmenin önündeki en büyük engel ise oyuncunun 2.5 milyon euroluk maaşı...

Hırvat futbolcunun 2.5 milyon euro olan ücretini kazanabileceği başka bir takım bulması durumunda ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

30 yaşındaki Rebic'in son yıllarda düşüşe geçen performansı sonrası Avrupa'da bu rakamı başka bir kulüpten alması ise pek olası görünmüyor.

Bu sezon toplam 23 maçta görev alan 30 yaşındaki Rebic 691 dakika süre aldı ve takımına 1 gol, 5 asistlik skor katkısı verdi.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • baho 1 ay önce Şikayet Et
    al getir göndermek için üste para ver.aynı nakarat...
    Cevapla
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    Adam da biliyor bu parayi Türkiye hariç hiç bir yerde alamaz
    Cevapla
  • Turhan 1 ay önce Şikayet Et
    Haklı. Takımda oyuncu yokken bile oynatılmadı.
    Cevapla
  • ihtiyar 1 ay önce Şikayet Et
    adam milan'da tutunamamış geldiği yer'de başı bozukluk ve karma karışık kadro ve takım düzeni var, performansının ne olmasını bekliyorlardı ki? takım kötü klüp kötü adam uçup kaçıp 20 gol mü atacak, bu neyin kafası, bu ve bu gibi transferleri yapanları tüm klüplerden uzak tutmak lazım, dip performansla sat bakalı satabilecek misin? birde 2.5m maaşı var.
    Cevapla