Joe Worrall, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Beşiktaş'a devre arasında transfer olan Joe Worrall, Beşiktaş yönetimiyle görüşerek yeni sezonda takımda olmak istediğini dile getirdi.

Joe Worrall, Beşiktaş'ta kalmak istiyor
Joe Worrall, Beşiktaş'ta kalmak istiyor
GİRİŞ 20.03.2024 10:02 GÜNCELLEME 20.03.2024 10:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forrest'ten kiralık olarak Beşiktaş'a kazandırılan Joe Worrall, takımda düzenli olarak forma şansı bulamadı.

Necip Uysal'la girdiği forma rekabetinde geride kalan İngiliz stoper, bu duruma rağmen Siyah-Beyazlı takımla yoluna devam etmek istiyor.

Tecrübeli stoper, yönetimle yaptığı görüşmede yeni sezonda Kara Kartal'da olmak istediğini iletti.

Beşiktaş ile 4 karşılaşmaya çıkan Worrall, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • KaraKartal 1 ay önce Şikayet Et
    Tabi ki kalmak ister, hak ettiğinden 4 katı fazla parayı nerde kazanacak sonra. Gerçek sözleşme yapıldıktan sonra 10 senede zor kazanacağını 3 senede burda kazanıp köşeyi dönecek, onuda belki yarısını yatıp da.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    besiktasta böyle bir adam mı varmış
    Cevapla