Cenk Tosun'dan flaş karar: Beklediği haber gelmedi

Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun, yönetimin kendisine "Rakam ileteceğiz" demesine rağmen herhangi bir girişimde bulunulmaması sonrası yeni bir karar aldı.

Cenk Tosun'dan flaş karar: Beklediği haber gelmedi
Cenk Tosun'dan flaş karar: Beklediği haber gelmedi
GİRİŞ 19.03.2024 09:44 GÜNCELLEME 19.03.2024 09:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun, yönetimi beklememe kararı aldı.

Sezon başından bu yana kontrat sorunları arasında futbol oynamaya çalışan ve son dönemde ciddi form düşüklüğü yaşayan golcü futbolcu, Antalyaspor maçında oyundan çıkarken tribünler tarafından ıslıklanmıştı.

Son 11 lig maçında yalnızca 1 gol atabilen, 3 de asist yapan tecrübeli oyuncunun performansı, yönetimde soru işaretleri yarattı. Bu nedenle "Rakamı ileteceğiz" denilse de 32 yaşındaki forvete şu ana kadar teklif yapılmadı.

NİSANDA BELLİ OLACAK

Artık daha fazla beklemek istemeyen milli yıldız, kendisine yurt dışından olan ilgiyi değerlendirmeye alacak. Avrupa ve ABD'den bazı kulüplerin kadrosuna katmak için ön temas kurduğu Cenk, nisan ayında yeni sezonda nerede olacağına dair kararını verecek.  

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Sivasspor 1 ay önce Şikayet Et
    Cenk gibi forvet Avrupa'da en az beş milyon euro.beşiktaş yönetimi musratiye 12 milyon muçiye 10 milyon dolar bonservis bedelini hangi akılla verdi.ama söz konusu yerli kendi oyuncusu olunca naz yapıyor.cenk hiç uğraşma Arap liglerine git çuvalla para alırsın
    Cevapla
  • keskinlikartal 1 ay önce Şikayet Et
    gitsin
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Cenk edki cenk değil piyasa kızıştırıyor gidiyorsa bırakın gitsin .
    Cevapla
  • baho 1 ay önce Şikayet Et
    flaş mı?ne verdi de ne bekliyor.bence yönetim ne teklif ederse kırsın dizini kabul etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ancak Acun'un takiminda oynarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle