Fernando Santos'tan istifa açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “daha zor durumlarda çalıştım ve şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor" dedi.

Fernando Santos'tan istifa açıklaması
Fernando Santos'tan istifa açıklaması
GİRİŞ 17.03.2024 00:41 GÜNCELLEME 17.03.2024 00:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıkamaları şu şekilde: 

"Böyle bir penaltı görmedim"

"Son 2 maçtan farklı bir maç oldu, ciddi fırsatlar yakaladık. İkinci yarı için söylenecek bir şey yok, olmadı bir türlü. Bunca yıllık futbol hayatımda böyle bir penaltı görmedim, Milot iyi vurdu aslında ama büyük bir şanssızlık yaşadı."

"Y​apacak bir şey yok"

"Galatasaray ve bu maçı kazanmayı hak etmiştik, Galatasaray maçında en azından beraberliği hak etmiştik ama bu maçı kazanmayı kesinlikle hak ettik. Artık buna karşı mücadele edeceğiz, yapacak bir şey yok."

"Bu sürenin bize iyi geleceğini düşünüyorum"

"Geçen haftaki çok kötü Gaziantep maçından beri iyi bir reaksiyon gösterdik aslında, oyuncularımızı suçlamaya gerek yok. Bu sezonki en iyi ikinci devremizdi diyebilirim ama olmadı. Oyuncularım iyi bir reaksiyon gösterdik, milli arada hazırlanmak için önemli bir süremiz var. Bu sürenin bize iyi geleceğini düşünüyorum."

“İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor”

“Kariyerimde daha zor durumlarda da çalıştım ve şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor. Sonuçlar son 3 maçtır kötü ama bence içeride. Galatasaray maçı ve bugünkü maç, geldiğimiz günden beri oynadığım en iyi maç diyebilirim. Galatasaray maçında da bugün de hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu. Tabii sonuç almadığınız zaman kötü oluyor, bu doğal. İkinci yarı performanslarının üzerine gideceğiz. Bunları maça yayamaya çalışacağız. Maç kaybettiğim zaman üçüncülük şansı zor oluyor ama hala şansımız var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum onlarla beraber olmak zorundayız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa. Bu hedefleri de başaracağımıza inanıyorum”

“Mutsuzum, taraftar çok mutsuz”

“Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil. Biz Beşiktaş’ın parçası olduğumuzun farkındayız. Beşiktaş’ın parçasıyken kaybettikten sonra uyumazsınız. Mutsuzum, taraftar çok mutsuz, taraftar mutsuz olduğu için oyuncular da mutsuz. Ama bir şeyleri bırakamayız. Kapasitemizi göstermek zorundayız. İyi ve pozitif olmamız lazım. Bunun acısını hepimiz yaşıyoruz. Taraftar da haklı. Kolay değil, Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar maç kaybetmesi. Bence bugün ve hem Galatasaray maçı takım iyi performans gösterdi ama futbolda böyle oluyor. Çok fırsat yakalıyorsunuz ama gol olmuyor. Bunlar futbolun içinde var. Taraftar ne kadar kızgın olsa da beraber bu ligi bitireceğiz”

Santos, Rashica’nın çift vuruş sebebiyle iptal edilen penaltısıyla alakalı da, “İdmanlarda sürekli Rashica penaltı atıyor. Penaltı kaçırdığını da görmedim. Bizim penaltı sıralamamız Cenk, Rashica, Semih, Aboubakar. Bugün penaltıda garip bir durum oldu” değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    son transferler balon rakamla transfer edilmiş tıpkı tabata transferi gibi, santos zaten rahatımı bozdum geldim nerden geldim modunda. Kupada Ankara maçı kolay olmaz bırak yenilgiyi Ankara farkada gider.
    Cevapla
  • ??? 1 ay önce Şikayet Et
    Besiktas macinda ilk yarida semihin kacirdigi yuzde yuz iki tane pozisyon var ikinci yarida keza bir cok kacan gol var bazen top istemedimi olmaz bence besiktas iyi oynadi olmadi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    her kaybedilen maçtan sonra ağlıyor.hirsli, inanmış ve yetenekli oyuncu grubu olmadan başarı gelmez.fb ve GS ile aynı bolgelerde oynuyan oyunculari bireysel olarak karşılaştırın kalite farkını göreceksiniz.bu iş sadece hoca değişmekle olmaz.bjk başarısız olmasında çok etken var ama baş sorumlusu yönetim
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 ay önce Şikayet Et
    Sergen, Şenol, Rıza, Santos Fark Etmez. Takım Takım Değil Birkere. Beşiktaşın Kapısından Geçemeyecek İsimler Beşiktaşda Top Oynatılıyor. Rezaletin Daniskası. Bu Takımdan Bir Cacık Olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Febenin salıncağından inmediginiz sürece yüzünüz gülmez Febem gudubetligini sizede bulaştırdı
    Cevapla
  • Gaye 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan gereksiz gereksiz konuşmuşsun yine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle