Vincent Aboubakar satış listesinde!

Beşiktaş'ta gelecek sezon için kadroda düşünülmeyen Aboubakar koşulların oluşması halinde makul bir bonservis bedeliyle satılacak.

Vincent Aboubakar satış listesinde!
Vincent Aboubakar satış listesinde!
GİRİŞ 14.03.2024 10:09 GÜNCELLEME 14.03.2024 10:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, kariyerinin en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Siyah-Beyazlı formayla aylardır tek gol atamayan tecrübeli forvet adeta dibe vurdu.

GOL ATMAYI UNUTTU

Konyaspor maçında oyuna girerken tribünler tarafından protesto edilen 32 yaşındaki futbolcu daha sonra şans bulduğu İstanbulspor, Galatasaray ve Gaziantep FK maçlarında da gol atamadı. Yaklaşık 5 aydır suskun olan Kamerunlu futbolcu, Beşiktaş formasıyla son golünü 8 Ekim'de 2-0 kazandıkları İstanbulspor maçında kaydetmişti.

BONSERVİSİYLE SATILMASI PLANLANIYOR

Uzun süredir formsuz ve moralsiz olan Vincent Aboubakar bu nedenle ilk 11'de yer bulamıyor. Fernando Santos'un verdiği şansları iyi değerlendiremeyen Kamerunlu futbolcunun sezon sonunda elden çıkarılması sürpriz olmayacak. Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Aboubakar koşulların oluşması halinde makul bir bonservis bedeliyle satılacak.

59 GOL, 14 ASİST

Beşiktaş formasıyla 109 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar 59 gole imza atarken, 14 kez de asist yaptı. Kamerunlu oyuncu bu sezon 26 maçta 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar kalitesiz futbolcuyu neden getirdiler anlamadım. Bedavadan gönderin gitsin.
    Cevapla
  • Sedatt 1 ay önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray alsın.. Bu herif bjk gibi küçük takımda mutlu değil... Türkiyenin açık ara en büyük kulübü.. GALATASARAY da show uapr... Ne bu kardeşim jimnastik işer 2 ileri 1 geri işe adam moyive olamyıro... Hahahhahhah
    Cevapla
  • Antiua 1 ay önce Şikayet Et
    Işte böyle akıl yoksunu pişkin ve ukala yorumlar sayesinde Türkiye'nin en nefret edilen camiası haline geldiniz. Git avrupada dört ye gel burda satın alınmış ligte ayak çek, aslında kendinize yakışanı yapıyorsunuz ama neyse şimdi.
    Cevapla
  • Futbolsever 99 1 ay önce Şikayet Et
    Sezon sonuna kadar aboubakarın transfer piyasası düşmemesi için faydanılmalı,sezon sonunda yüksek bonservisle yada takasla yollar ayrılmalı.
    Cevapla
  • mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    satıp bi daha geri alırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle