Fernando Santos: Oyuncularla konuşacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Oyuncularla konuşacağız. Ligin son döneminde daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız" dedi.

Fernando Santos: Oyuncularla konuşacağız
Fernando Santos: Oyuncularla konuşacağız
GİRİŞ 11.03.2024 23:19 GÜNCELLEME 11.03.2024 23:20
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende"

"Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da geliştirmeye çalışacağız."

"O gerçek kimliği göstermeliyiz"

"Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz. Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz"

"Oyuncularla da konuşacağız"

"Daha fazla fırsat yaratan bir takım olmalıyız. Oyuncularla da konuşacağız. Özellikle ligin son döneminde de daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 30
  • Batı kartalı 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç kimseyle konuşmayın Libya şabanını alarak derhal gidin yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    oyuncular la konuş, ruhsuz olanları da al da gidin...
    Cevapla
  • Neco 1 ay önce Şikayet Et
    Hocanın kendi bitik eli cebinde geziyor..
    Cevapla
  • sancak 1 ay önce Şikayet Et
    sezon bitti nerdeyse sen konuşmaktan bahsediyorsun.şimdi konuşma değil icraat zamanı.şampiyonluk gitti 3.lük belki.geriye bir tek kupa kalıyor.hazır fb-gs elenmişken bir zahmet onu alın da sezonu kurtarın bari.
    Cevapla
  • Can vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamda hata yok. Bunu takımın başına getirenlerden hesap sorulmalı. Yönetim hıc bi bi artiniz yok. Battıkça batıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle