Beşiktaş'tan Galatasaray'ın gözdesine kanca!

Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması kapsamında transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, sürpriz bir isim için kulübünden bilgi talebinde bulundu.

Beşiktaş'tan Galatasaray'ın gözdesine kanca!
Beşiktaş'tan Galatasaray'ın gözdesine kanca!
GİRİŞ 11.03.2024 14:08 GÜNCELLEME 11.03.2024 14:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için şimdiden kollarını sıvayan ve transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk hedefini belirledi. O isim, Galatasaray'la da anılan Angelo Preciado...

Beşiktaş'ta sezon başında Genk'ten Sparta Prag'a gelen ve Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçlarında harika bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki oyuncu için ilk temas kuruldu. Siyah-Beyazlı kulübün Çekya ekibinden 26 yaşındaki sağ bek için bilgi talep ettiği ortaya çıktı.

SAĞ BEKE TAKVİYE KARARI

Devre arasında Rosier'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, yerine ise Adana Demir'den ayrılan Jonas Svensson'u kadrosuna katmıştı. Ancak ne Norveçli oyuncudan ne de Onur Bulut'tan istediği verimi alamayan siyah-beyazlılar, yeni sezonda bu bölgeye takviye yapma kararı aldı.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLECEK

Onur'u yedek olarak takımda tutmak isteyen Kartal, Svensson'la ve Rosier'le vedalaşacak. Preciado için de tüm imkanlar seferber edilecek.

3 GOLÜN İKİSİ GALATASARAY'A

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Preciado sezon başında Genk'ten 2 milyon euro'ya geldi. Sparta Prag'da 20 maça çıkan Ekvadorlu oyuncu, 3 gol attı, 4 de asist yaptı. 26 yaşındaki sağ bek bu gollerin ikisini G.Saray'a attı. Piyasa değeri ise 3 milyon 300 bin euro.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Aslan 1 ay önce Şikayet Et
    İlk önce gol atabilme yetisine sahip olsalar !
    Cevapla
  • Cimbomlu.... 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray olmasa bjk kime düşer... Bütün topçularınızla Galatasaraydan alıyor... Komik kulüp bjk... Gidin siz jimnastik yapın neyinize futbol...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Akbabalar acizliğini yine gösteriyor.Başkalarının sırtından yine faydalanın bakalım.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kafaya koydular tamamen batıracaklar kulübü
    Cevapla
  • Atik 1 ay önce Şikayet Et
    Bırakın alsın para babaları. Gedson, Salih, Rashica, v.b. birçok oyuncuyu G. Saray'ın elinden alıp hava attılar, nedense ilk 3 bile hayal oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle