Kanata sürpriz isim: Roony Bardghji

Kopenhag'dan Roony Bardghji'yi transfer listesine alan Beşiktaş, oyuncunun son durumunu yakından takip ediyor.

Kanata sürpriz isim: Roony Bardghji
Kanata sürpriz isim: Roony Bardghji
GİRİŞ 10.03.2024 14:05 GÜNCELLEME 10.03.2024 14:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın formsuz olması sebebiyle Milot Rashica'nın yanına bir oyuncu almak istiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Kopenhag'dan Roony Bardghji'yi transfer listesine alan Beşiktaş, oyuncunun son durumunu yakından takip ediyor.

Teklif hazırlanıyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Siyah-beyazlılar, İsveçli oyuncu için sezon sonunda kulübüne teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Danimarka ekibiyle 32 maça çıkan 18 yaşındaki genç futbolcu 11 karşılaşmada ilk 11'de başladı ve gol veya asist katkısı üretemedi. Roony Bardghji'nin Kopenhag ile 31 Aralık 2025'e kadar sözleşmesi buluunyor. Genç oyuncunun piyasa değeri ise 9 milyon euro..

Sağ kanat mevkisinde görev yapan Bardghji, forvet pozisyonunda da görev alabiliyor. Sol ayaklı olup 1.73 boyunda olan 2005 doğumlu futbolcu, İsveç U17 ve U21 takımlarında da forma giydi

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Dadaloğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer bu oyuncuyu alırsa Beşiktaş çok güzel bir iş yapmış olur çok teknik ve hızlı bir oyuncu bazı arkadaşlar Ribery çok mu uzun boylu bir oyuncu idi araştıralım sonra yorum yazarsanız sevinirim
    Cevapla
  • eğitimci 2 ay önce Şikayet Et
    1.73 ten ne kabat be de forvet olur. Çöpe atacak paran yoksa tabii
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    İyi kaliteli genç oyuncu alınmalı yeter artık pili bitmiş yaşlı oyunculardan bıktık randıman da qlınamıyor . Türkiyeyi çiflik görüyorlar . Az öz transfer olmalı .
    Cevapla