Beşiktaş'tan sportif direktörlük için sürpriz teklif!

Beşiktaş, Bayer Leverkusen'de Futbol A Takım Direktör Yardımcısı olan Devin Özek ile bir süre önce sportif direktörlük pozisyonu için görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'tan sportif direktörlük için sürpriz teklif!
Beşiktaş'tan sportif direktörlük için sürpriz teklif!
GİRİŞ 07.03.2024 14:52 GÜNCELLEME 07.03.2024 14:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Almanya Bundesliga'da şampiyonluk yarışı veren Bayer Leverkusen'in Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Devin Özek ile sportif direktörlük pozisyonu için bir süre önce görüşme gerçekleştirdi.



ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Bayer Leverkusen Spor Genel Müdürü Simon Rolfes'ın yardımcılığını da üstlenen 28 yaşındaki Özek, şimdilik bu teklife teşekkür etmiş durumda. Devin Özek'in bu kararı almasında ise Leverkusen ile Bundesliga'da şampiyonluğa ulaştıktan sonra Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşama isteğinin etkili olduğu öğrenildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    futbolcu satacaksa gelir BJK yi borçlandırır sezon bitmeden kaçar sonra da herkes unutur. bu ve bunu getiren zengin alur
    Cevapla
  • Sivasspor 1 ay önce Şikayet Et
    Bence Beşiktaş tamamen öz kaynak düzenine dönmeli.üç dört tane kaliteli yabancı gerisi yerli altyapıdan ve Türklerden oluşan uzun vadeli bir takım kurmalı.getekirse iki yıl üç yıl sabredip geleceğin on yıllık takımı kurulmalı.iflas etmiş bir kulüp musratiye 12 milyon Euro bonservis veriyor.muçiye 10 milyon Euro bonservis veriyor.ne kötü bir durum
    Cevapla
  • Futbolsever 99 1 ay önce Şikayet Et
    İlk önce liği 3 sırada bitirmeye çalışın ve geleçek sezonun transfer çalışmalarına başlayın takımın iskelet kadro planlanması belirlenmeli.
    Cevapla
  • bayburt 1 ay önce Şikayet Et
    ya adam at dan inip essege binermi
    Cevapla
  • mesut 1 ay önce Şikayet Et
    harbi mal bunlar
    Cevapla