Aboubakar: İstenmediğim yerde durmam

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde tribünlerden tepki görmesi sonrası takım arkadaşlarına dert yandı.

Aboubakar: İstenmediğim yerde durmam
Aboubakar: İstenmediğim yerde durmam
GİRİŞ 07.03.2024 10:55 GÜNCELLEME 07.03.2024 10:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bu sezon Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçiremeyen Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde oyuna girdiği sırada taraftar tarafından ıslıklanmıştı. Bunun üzerine tecrübeli futbolcu, takım arkadaşlarına dert yandı.

"İSTENMEDİĞİM YERDE DURMAM"

Vincent Aboubakar, "Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" şeklinde dert yandı.

AYBABA: "KULAKLARINI KAPAT"

Tecrübeli futbolcunun bu sözlerinden, Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba da haberdar oldu. Bu sözlerin ardından Aboubakar'la bir görüşme yapan Aybaba, deneyimli isme, "Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek" diyerek moral verip yol gösterdi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına bi git ya!
    Cevapla
  • Güven Savaş 1 ay önce Şikayet Et
    Her dönem takımı eksik bırakan Abubakar ne kadar kaliteli futbolcuda olsa karakter ve ahlâkı zayıf olduğundan takımda bundan sonra oynamamalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sunu topcu diye geri aldik ya nazli bebe ne zannediyor kendini
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Suç bizim yöneticilerde şampiyon olduğu sene beşiktaşta oynamamak için bir sürü kapris yaptı kıl payı şampiyon oldu . Geri alınması yanlıştı . Bir de suçu seyirciye atıyor . Taraftar orotesto etmekte çok haklı .
    Cevapla
  • Sakin 1 ay önce Şikayet Et
    Dolarbakar şantaj ile kulüpten para istersen kim sever seni Defol git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle