Fernando Santos: Pozisyonu izledim, kesin penaltı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Pozisyonu izledim, Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı. Net penaltı" dedi.

Fernando Santos: Pozisyonu izledim, kesin penaltı
Fernando Santos: Pozisyonu izledim, kesin penaltı
GİRİŞ 03.03.2024 21:32 GÜNCELLEME 03.03.2024 23:55
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"Fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık"

"Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yedikten sonra işler kolay olmuyor. Takımın reaksiyonundan mutluyum. Fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık. İkinci yarıda da iyiydik. İkinci yarı en az 2-3 pozisyon var ama olmadı. Taraftar mutlu değil, ben mutlu değilim. Soyunma odasında oyuncularımız mutsuz. Çok fazla denedik ama gol olmadı."

"Üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi"

"Üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Adana Demirspor maçı, Sivasspor maçı ve Galatasaray maçı! Üç kez penaltımız verilmedi. Omar Colley'in kırmızı çok şüpheli. VAR net olan penaltıya çağırmadı ama sarı olan pozisyona çağırdı. Hakemler daha dikkatli olmalı."

"Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı"

"Pozisyonu izledim, Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı. Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızı da yedirmem! Net penaltı, bahane üretmeyi sevmem. Omar Colley'in pozisyonu sarı kart."

"Beşiktaş daha da iyi olacak"

"Maçı bırakmadık, devam ettik. Bu şekilde devam edersek, Beşiktaş daha da iyi olacak."

“Rashica’nın ateşi vardı”

“İlk planımız Semih’in önde olmasıydı ama bunlar olabiliyor. Onun performansından dolayı mutluyum, çok çalıştı. Rashica’nın ateşi vardı. Bugün yüzde yüz olacağını da bilmiyorduk, bugün gayet iyiydi, çok çalıştı. Taze kan olarak Ghezzal’ı soktuk oyuna. Net pozisyon da yakaladı ama atamadı. Oyuncularımın çabasından dolayı mutluyum. Gol bulmak için çok mücadele ettik ama son10-15 dakikada gergin olduğumuzu söyleyebilirim. Goller gelmeyince son 10-15 dakika koptuk oyundan”

“Aboubakar kısa zamanda bize yardımcı olacak”

"Aboubakar’ın sakatlık sonrası bir oyuncunun ritim kazanması kolay değil. Daha fazla süre alacak ve kısa zamanda oyun ritmini kazanıp bize yardımcı olacak”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 36
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Gs liler (liseliler ) çok yorum ve beğeni alınca haklıyız zannediyorlar, futbol böyle saçma bi şey işte anlayın, rakibin olmazsa sen bi hiçsin, onu düşünecek kadar zeki kaç kişi var
    Cevapla
  • KOD:1905 2 ay önce Şikayet Et
    Bu dedeyi de kılıçtaroğlu gibi işletmişler. Malum kılıçtaroğlu da ne gösterirlerse onu söylüyordu.
    Cevapla
  • Karakartal bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Hocam bura Türkiye bu net penaltıyı vermezler bu meler denen adam Galata’yı kollar keşke Ankara’da emekli olsaydı Türk futbolu kurtulurdu bu tür hakemlerden artık ne çıkarı varsa penaltı verilmedi kırmızı kart haksız adam topa müdahale ediyor ben yönetim başkanı olsam herkesi ayağa kaldırırım bu ne Galata aşkı arkadaş haram olsun o puan
    Cevapla
  • Çirkef talımı 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan gs liler penaltı olsa bile siz yok dersiniz. Sizin kadar çirkef takımı varmı acaba yer yüzünde
    Cevapla
  • Gs'li 2 ay önce Şikayet Et
    İcardinin pozisyonu da penaltı onu da söylesenize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle