Fernando Santos'tan derbide sürpriz isim

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Galatasaray maçı öncesinde cezalı duruma düşen Gedson Fernandes'in yerine derbide Amartey görev vereceği kaydedildi.

GİRİŞ 02.03.2024 10:32 GÜNCELLEME 02.03.2024 11:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son 6 maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik alan siyah beyazlılar, derbiyi de kazanarak çıkışını devam ettirmek hedefinde.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör Fernando Santos ise takımla yaptığı toplantıda, taktik disipline bağlı kalmanın önemini vurguladı. 

Deneyimli çalıştırıcı, "Sizden istenilen, size anlattıklarımız belli. Burada bir oyun inşa ediyoruz. Sahada planlarımıza uygun hareket etmenizi bekliyoruz. Bunu yaparsak Galatasaray'ı da yeneriz" dedi.

Portekizli hocanın yarınki maçta sahaya süreceği 11 de şekilleniyor. Üst üste kazanan takımı bozmak istemeyen Santos, sadece orta sahada zorunlu değişikliğe gidecek. 

Siyah beyazlılarda beklenti, kart cezalısı Gedson Fernandes'in yokluğunda Salih Uçan'ın görev yapmasıydı ancak Santos'un, sakatlıktan döndükten sonra fiziksel açıdan tam hazır olmayan tecrübeli futbolcuyu yedek soyunduracağı öğrenildi. 

Derbide Al-Musrati'nin yanında Amartey'in oynayacağı kaydedildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kimi oynatırsan oynat fbjk biz size her türlü çakar geçeriz
    Cevapla
  • İhtiyar Kurt 2 ay önce Şikayet Et
    Ikiside kağnı gibi yavaş. Tırt yani
    Cevapla
  • Dadaloğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Aboubakir İlk ombirde oynamalı Semih ile beraber
    Cevapla