Semih Kılıçsoy'un transferi için karar çıktı!

Beşiktaş, performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren Semih Kılıçsoy'u bir sezon daha siyah-beyazlı takımda tutma kararı aldı.

GİRİŞ 27.02.2024 15:06 GÜNCELLEME 27.02.2024 15:07
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 9 gol atma başarısı gösteren Semih Kılıçsoy için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Teklifler karşısında Beşiktaş'ın ne karar vereceği merak konusu olurken siyah-beyazlı camia genç santrfor için son kararı verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması Semih Kılıçsoy'un takımda kalacağı senaryoya göre yapılıyor.

Avrupa devlerinin radarına giren Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a teklifler gelirken, yönetimin 18 yaşındaki futbolcuyu göndermeye niyeti yok.

Beşiktaş, Türkiye rekorunun kırılacağı astronomik bir teklif gelmemesi durumunda Semih Kılıçsoy ile yolları ayırmayacak ve genç yıldız bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek.

Semih Kılıçsoy'un da tavrının kalmaktan yana olduğu ifade edilirken, genç yıldız en az bir sezon daha Beşiktaş formasını giymek istiyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Kargın 6 ay önce Şikayet Et
    Biz oyuncumuza güveniyoruz. 20m. + sonraki satıştan %30 pay bence daha iyi kazandırır.
    Cevapla
  • Battal Öz 6 ay önce Şikayet Et
    Bir Gs lımolarak uyarayım bir ikimyıl daha kalsın kimse yüzüne bakmaz şahsi görüşüm açın önünü dünya yıldızı olur
    Cevapla
  • selcuk 6 ay önce Şikayet Et
    nasılsın milletiz biz ya 3 maçta adam oldu . 1m etmez iki Avrupa maçı oynasın görürsünüz.
    Cevapla
  • izmirkartalı 6 ay önce Şikayet Et
    Hahh.. Ben de senin için aynı şeyleri düşünüyordum. Oluuumm. sen neyin kafasını yaşıyorsun adam avrupa maçlarında gol attı da milleti arkasından sürükledi.Yok adamlar senin ligini mi takip ediyor ellam....
    Cevapla
  • 542654 6 ay önce Şikayet Et
    Yıllar önce Muhammet isimli futbolcuyu da Barcelona alt yapısına istemişti, onu da takımda tuttunuz şimdi o çocuk yok oldu gitti.
    Cevapla
  • ertuğrul 6 ay önce Şikayet Et
    İyi bir fiyat gelirse satılması lazım sonra kalecimiz Ersin Destanoğlu gibi olmasın ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle