Fernando Santos'tan öz eleştiri! "Değiştirmemiz gereken şeyler var"

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos, karşılaşmanın ardından değiştirmeleri gereken şeyler olduğunu ifade etti.

Fernando Santos'tan öz eleştiri! "Değiştirmemiz gereken şeyler var"
Fernando Santos'tan öz eleştiri! "Değiştirmemiz gereken şeyler var"
GİRİŞ 25.02.2024 21:42 GÜNCELLEME 25.02.2024 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk olduğu İstanbulspor'u Semih Kılıçsoy ve Ernest Muci'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamayla alınan 3 puanı değerlendirdi.

Santos'un açıklamaları şu şekilde:

"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Rakibimiz kontratak oynayan bir takım. İstanbulspor'a çok fazla kontratak fırsatı verdik. Bazen kompakt değildik, takım boyu çok uzadı, sıkıntılar yaşadık. Değiştirmemiz gereken 3-4 şey var. Çok fazla top kaybı yapıyoruz, topu kaptıktan sonra çok basit şekilde geri verebiliyoruz, birebirlerde yeteri kadar agresif değiliz, alamıyoruz. Bunlar önemli. İdmanlarda çözmek zorundayız. İyi şeyler var ama öncelik vermemiz gereken şeyler iyi olmadığımız şeyler. Rakibimiz 1 gol bulsaydı işler sıkıntıya girebilirdi. Daha iyiydik ama daha iyi olmamız gereken şeyler var."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Santos yetersiz olduğunu beşiktaşın daha çok yolu olduğunu görüyor . Bir anda herşey düzelmez . Sabırlı , akıllı ve as öz transferle kadro güçlenmeli , defansfta hala problem çözülmemiş çok boşluk veriyor .
    Cevapla
  • Eko 2 ay önce Şikayet Et
    tespitler çok doğru ama sorunlar hiç düzelmiyo nedense.yeteri kadar mücadele yok uyumluluk yok.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yav takım dökülüyor iki pas yapamıyorlar biz ne izledik bu nasıl oyun. İstanbulspor oynadı siz izlediniz semihin bireysel becerisi olmasa bu takım 3.ligde bile oynayamaz.
    Cevapla