Öğrencisi davet etti! İlber Ortaylı, Beşiktaş'ı ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında Tarihçi, Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı ağırladı.

GİRİŞ 24.02.2024 13:14 GÜNCELLEME 24.02.2024 13:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında Tarihçi, Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı misafir etti.

İlber Ortaylı'nın öğrencisi olan Beşiktaş Kamu Kurumları ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aslan’ın davetiyle gerçekleşen ziyarette, Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadir Kılıç ile Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağlayan Tuğal da yer aldı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, sıcak bir ortamda geçen ziyarette İlber Ortaylı ile kulüp tarihi hakkında sohbet etti.

Arat, ziyaretin sonunda Ortaylı’ya isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasıyla Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan Beşiktaş forması hediye etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    ilber ortaylı lütfen oyunculara beşiktaşın tarihinden bahsedip oyuncuların nasıl bi kulüpte oynadıklarını hatırlatsın
    Cevapla
  • Mınık 2 ay önce Şikayet Et
    Hocamız kaleme alsa ansiklopedi olur. Ansiklopediyıde büyük ve küçük demeden tüm sporculara hediye edip okutmak lazım. Yabancılar içinde İngilizce Fransızca olarak olur. Taraftara gelince ücret mukabilinde şehit Beşiktaş lı sporculara yardım adlarını yaşatmak amacıyla yapılabılınır.
    Cevapla