Salih Uçan bombası! İtalyan ekibiyle anlaştı

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki milli orta saha Salih Uçan'ın, Lazio ile anlaştığı iddia edildi.

Salih Uçan bombası! İtalyan ekibiyle anlaştı
Salih Uçan bombası! İtalyan ekibiyle anlaştı
GİRİŞ 22.02.2024 09:40 GÜNCELLEME 22.02.2024 09:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan tecrübeli oyuncu Salih Uçan'ın Serie A ekibi Lazio ile anlaştığı ileri sürüldü.

Sabah'ın İtalyan basınına dayandırdığı iddiaya göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan Serie A devi Lazio ile prensip anlaşmasına vardı.

Daha önce İtalya'da forma giydi

Başarılı futbolcu daha önce Roma ve Empoli takımlarında forma giymişti. 1.82'lik merkez orta saha oyuncusu Lazio'ya imza atarsa eski takımı başkent ekibi Roma'nın ezeli rakibine gitmiş olacak.

Beşiktaş'a bedelsiz geldi

Bucaspor altyapısında yetiştikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Salih Uçan, Roma ve Sion'da kiralık Empoli'de ise önce kiralık sonra bonservisi ile oynadı. Alanyaspor formasıyla yeniden Süper Lig'e dönen milli futbolcu 2021/22 sezonunda Alanyaspor'dan Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

29 maçta forma giydi

30 yaşındaki oyuncu bu sezon siyah beyazlı forma ile 29 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Salih Uçan'ın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Ana pozisyonu merkez orta saha olan Salih Uçan on numara ve ön libero olarak sahada görev alabiliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Yavuz Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Cimbomlular icardiyi çocuklarına örnek olarak göstermeli. yersen....
    Cevapla
  • EYT ABO Ömer 2 ay önce Şikayet Et
    Hemen gitsin sakın bununla sözleşme yapmayın
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Salih iyi oyuncu ve Milli yabanci olsaydi ucururdunuz nekadar yabanci hayranisiniz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hemen gönderin hiç vakit kaybetmeyin
    Cevapla
  • enişte 2 ay önce Şikayet Et
    90 ların devi lazio'nun düştüğü duruma bakın, yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle