Beşiktaş için sürpriz transfer iddiası!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın, bonservisi Basel'de olan Sayfallah Ltaief'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Beşiktaş için sürpriz transfer iddiası!
Beşiktaş için sürpriz transfer iddiası!
GİRİŞ 21.02.2024 19:29 GÜNCELLEME 21.02.2024 19:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fernando Santos'un raporu doğrultusunda yeni sezon için Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gündem Sayfallah Ltaief.

BEŞİKTAŞ'TAN EN AZ 4 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Africafoot'ta yer alan habere göre, sezonu FC Winterthur'da geçiren Tunuslu futbolcuya Beşiktaş, 3 yıllık cazip bir sözleşme önermeyi planlıyor. Öte yandan haberde Basel'in futbolcuyu 4 milyon eurodan az bir bonservise bırakmayacağı belirtildi.

13 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Basel ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sayfallah Ltaief, bu sezon kiralık olarak formasını giydiği FC Winterthur'da 25 maça çıktı. Tunuslu futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Kelin ilaci olsa basina sürer. Basel zaten perisan halde , kendisi neden yararlanmiyor bu futbolcudan? Futbolcunun su anki klübü ise tarihinde ilkkez iki sene önce süper lige cikti. Varin seviyeyi siz düsünün.
    Cevapla