Beşiktaş'ta dev fatura! 44 transfere servet harcandı: İmdada Necip yetişti

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal, 16. teknik direktörü Fernando Santos'un da vazgeçilmezleri arasına girdi. Siyah-beyazlı takımda bu durum sonrası dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.02.2024 10:13 GÜNCELLEME 21.02.2024 17:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal, 20. yılını geçirdiği Beşiktaş'ta 16. teknik direktörü Fernando Santos'un da vazgeçilmezi oldu. 

Son olarak Konyaspor maçında Joe Worrall'ı kesen Necip Uysal, etkili performansıyla takımı adına sahanın en iyilerinden biri oldu.

"WORRALL'IN OYNAMAMASI NECİP'İN SUÇU"

Teknik direktör Fernando Santos ise karşılaşma sonrası Necip Uysal'a övgüler yağdırırken, "Necip Uysal harika oynuyor. İnanılmaz bir profesyonel. Worrall'ın oynamaması Necip'in suçu çünkü Necip takımın en iyilerinden biri. Fantastik bir oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.

44 TRANSFER TOPLAM 63 MİLYON EURO

Öte yandan Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş 2009 yılından beri Necip Uysal'ın oynadığı stoper ve ön libero bölgesine toplam 44 futbolcu transfer etti.

Siyah-beyazlı takım, söz konusu 44 futbolcu için de toplam 63 milyon euroluk bonservis ödemesi yaptı. Kara Kartal'da, Joe Worrall yarım sezon için 600 bin euro, Amartey 1.7 milyon euro, Zaynutdinov 1.2 milyon euro yıllık ücret kazanırken Necip Uysal'ın maaşının yıllık 400 bin euro olduğu gözlemlendi.

Bu sezon Beşiktaş ile tüm kulvarlarda 29 maçta oynayan Necip Uysal'ın takımıyla olan kontratı 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • rıfkı efendi 2 ay önce Şikayet Et
    necip bjk ruhudur
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Necip gerçek bjk lıdır.gerisi hikaye biz kendi değerlerimizi sevmeyiz
    Cevapla
  • (76) 2 ay önce Şikayet Et
    Adamın maaşına bak ayıptır bari 900 bin yappın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    necip baba...
    Cevapla
  • Mert 2 ay önce Şikayet Et
    Ucuz, yetenekli ve genç futbolcuları değil de; bu işe yaramaz adamları, ne diye alırlar ki...?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle