Beşiktaş ayrılığı açıkladı! Hakkında iddialar çıkmıştı...

Beşiktaş Kulübü, 21 yaşındaki genç futbolcu Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

GİRİŞ 19.02.2024 16:26 GÜNCELLEME 19.02.2024 19:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta genç futbolcu Emirhan Delibaş ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, 21 yaşındaki oyuncuyla karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı ifade edildi.

İşte o açıklama;

"Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla. Beşiktaş JK"



HAKKINDA İDDİALAR ÇIKTI

Emirhan Delibaş'ın flört uygulamasında yer aldığı iddiası sosyal medyada büyük gündem yaratmış, Beşiktaş taraftarından tepki almıştı.

Delibaş konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

''Son günlerde dolaşan asılsız dedikodular hakkında sizlere doğrudan iletişim kurmak istedim. Sahte hesaplar tarafından yapılan iddiaları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur.''

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    önce etimesgutspora oradan halısahaya geldiğin yere
    Cevapla
  • bahri 2 ay önce Şikayet Et
    istisnalar olsa da yeni nesil gençlik hep bir cool takılma dövme yaptırma sigara içme hızlı para kazanma hevesinde.yani çoktan ahiretlerini kaybetmişler ama farkında değiller.ne diyelim allah hidayet versin .
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    genç oyuncu iyiyse göndermeyin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Come to eskişehirspor .
    Cevapla