Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar gelişmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un affedileceğinin sinyalini verdiği Vincent Aboubakar sakatlığını atlattı ve takımla çalışmalara başladı.

Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar gelişmesi
Beşiktaş'ta sürpriz Aboubakar gelişmesi
GİRİŞ 14.02.2024 18:24 GÜNCELLEME 14.02.2024 18:24
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'dan siyah-beyazlı taraftaraları sevindirecek haber geldi. 

Takıma geri dönüyor

TRT Spor'un haberine göre Vincent Aboubakar sakatlığını atlattı ve takımla çalışmalara başladı.

Kamerunlu futbolcunun görev verildiği takdirde TÜMOSAN Konyaspor maçında sahada olacağı belirtildi. 

Fernando Santos açıklamıştı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından Aboubakar'ın yeninden takıma katılacağının sinyalini vermişti. 

Tecrübeli teknik adam, konuyla ilgili açıklamasında "Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Ama yeni oyuncular geldi, yeni gelecek oyuncular olacak. Aramıza katılacak Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak. Herkes çalışma anlamında birlikte olduğunda o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak" demişti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Nuri 2 ay önce Şikayet Et
    Abubakar portekizdeyken bjk soyunma odasına gidip Beşiktaş'ı kutladı ne tez kötü oldu bu adam bir asist yapan yok herkes kafasına göre oynuyor ne yapsın abubakar benim bildiğim abubakar gerçekten Beşiktaş'ı çok seven biri ama ortada dedikodu yapanların yüzünden adam iyice hirpalandi isteseydi daha çok parayla başka kulübe giderdi anlayın biraz yahu sadece boş yorum yapmayın lutfen
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bjk abu çakarın oyuncağı olmuş
    Cevapla
  • siyahhbayaz 2 ay önce Şikayet Et
    Adam atıyor pas gelince attı izledik, en yeteneklisi ilerde .samet mi veriyor parasınnı , rızaya sormadan kadro dışı bırakmasalar , rıza hoca gitmezdi, bu ayarda golcü çok para, taliscaya bulamadılar parayı musrati ye tık para, inşallah iyi çıkar, rakiplerin korktuğu futbolcu
    Cevapla
  • Bjk 53 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hafta gol beklentisi üretkenlikte ligde ki 20 takım arasında sonuncu olduk hala Abu yu yollayalım cenk bize yeter mantığını anlaması mümkün değil şaka gibi daha ne olması bekleniyor Abu gitsin gerekirse ligden mi düşelim bu adamın parasını veriyorsak ondan faydalanmak zorundayız.
    Cevapla
  • Yönetim istifa 2 ay önce Şikayet Et
    Sergen hoca gelmedikçe, hiçbir şey düzelmez! Takımda ikilik var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle