Vincent Aboubakar'a sürpriz talip!

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Los Angeles Galaxy’nin radarında. ABD ekibinin, Kamerunlu golcünün transferi için kısa süre içinde siyah-beyazlılarla masaya oturması bekleniyor.

Vincent Aboubakar'a sürpriz talip!
Vincent Aboubakar'a sürpriz talip!
GİRİŞ 12.02.2024 19:29 GÜNCELLEME 12.02.2024 19:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’taki geleceği arap saçına dönen Vincent Aboubakar’a sürpriz bir talip çıktı. MLS ekibi, siyah-beyazlılarla 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu için harekete geçti.

ABOUBAKAR İÇİN TEKLİF AN MESELESİ

Africafoot'un haberine göre LA Galaxy, Vincent Aboubakar’I renklerine bağlamak için Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. ABD ekibinin, 32 yaşındaki futbolcu için kısa süre içinde siyah-beyazlılara net bir teklif yapması bekleniyor.

14 KEZ SKORA KATKI VERDİ

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 maça çıktı. Kamerunlu santrfor bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistlik performans gsterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • barış 2 ay önce Şikayet Et
    gönder gitsin aidiyet duygusu yok kafası hep parada zaten , yaşıda geçti sayılır.
    Cevapla
  • Sedatt 2 ay önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
  • Lider kurt 2 ay önce Şikayet Et
    Ya bizim Türk kulüpleri gerçekten transfer yapmayı bilmiyor, yada paraları futbolcularla kırışıyorlar. Arkadaş paraya aç değil futbola aç futbolcu alacaksın, baktın hakkediyor parayı o zaman vereceksin. artı yabancı posalara para vermeyip yerli oyuncuları disipline edip futbol ahlakını aşılayacaksın. Hollandanın, Hırvatistan nüfusu ne kadar ama çıkan futbolculara bak; disiplin ve ahlak.
    Cevapla
  • Kartal 2 ay önce Şikayet Et
    Verin verin hemen gitsin...
    Cevapla