Fernando Santos: Sahada sadece formamız vardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "İlk yarıda sahada yoktuk, top oynamadık. Sahada sadece formamız vardı." dedi.

Fernando Santos: Sahada sadece formamız vardı
Fernando Santos: Sahada sadece formamız vardı
GİRİŞ 08.02.2024 23:15 GÜNCELLEME 08.02.2024 23:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş adını çeyrek finale yazdırdı. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"Sahada sadece formamız vardı"

"İlk yarıda sahada yoktuk, top oynamadık. Sahada sadece formamız vardı. Çok kötüydü. Farklı olabilirdi. İkinci yarıda yapmamız gerekeni yaptık. Çok iyi mücadele ettik. Çok iyi reaksiyon gösterdik. İkinci yarıdaki oyunumuzla sonucu hak ettiğimizi söyleyebilirim. Ama ilk yarıdan memnun değilim"

"Ben çalışmak için buradayım"

"Ben çalışmak için buradayım, yeni oyuncu getirmek için değil. Bu yönetimin ilgilendiği bir konu. Ben teknik direktörüm, bu soruya cevap veremem, yorum yapamam"

"Daha 3-4 gün oldu geleli"

"Daha 3-4 gün oldu geleli. Adaptasyona ihtiyacı var. Bununla ilgili yorum yapamam. 2 dakikada elinden geleni yaptı."

"Benim için yaş önemli değil"

"Benim için genç, yaşlı fark etmiyor. Benim için yaş önemli değil. Kim iyi idman yapıyorsa, kim gösteriyorsa performansı formayı kapar."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir1 2 ay önce Şikayet Et
    Hok hoca genç oyuncuları oynatmak istiyormuş bilmem ne hocanın söylediğiyle yönetiçin söyleediği hiç uyuşmuyor.her hoca takımında kaliteli oyuncu görmek ister...
    Cevapla