Beşiktaş'ın istediği James Rodriguez'den kötü haber

Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan James Rodriguez'in hocası, oyunucunun kronik bir sakatlıkla başının belada olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ın istediği James Rodriguez'den kötü haber
Beşiktaş'ın istediği James Rodriguez'den kötü haber
GİRİŞ 07.02.2024 10:11 GÜNCELLEME 07.02.2024 10:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın James Rodriguez'i kadrosuna katıp katmayacağı merakla beklenirken, oyuncuyla ilgili flaş açıklama hocasından geldi.

James'in şu anda formasını giydiği Brezilya'nın Sao Paulo kulübü teknik direktörü Thiago Carpini, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Carpini açıklamalarında, ''James Rodriguez kronik bir hamstring sorunu yaşıyor. Antrenmana çıkıyor, biraz ağrı hissediyor ve 2-3 gün kaçırıyor. Geri döndüğünde en iyi formuna ulaşıyor ve tekrar ağrı hissediyor. Bu, onun duygularını da etkiliyor'' ifadelerini kullandı.

Sao Paulo ile 38 maça çıkan James Rodriguez, 6 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Valentin Barco 19 yaşında Arjantinli futbolcu bunu transfer edin Para kazanın ardından
    Cevapla
  • Hakiki 1903 2 ay önce Şikayet Et
    Real madrid aldi ve sorun sonrasinda cikti, kronikleßti artik dikis tutmaz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ali koç devreye girer
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Tam bizim lige göre bir oyuncu, verin milyonkari alın gelsin biraz gezsin, biraz tedavi olsun sakat kalsin biraz tatil yapsın ceplerini doldurup gitsin. Benim şaştığim niye fener ile gs bu transfer yarısına girmiyor, hepsininde herzamanki yaptığı şeyler bunlar. Zaten seviyesi bitmiş olan gelir Türkiye ligine, yada biraz bizi. Amatör ligde patlayıp tekrar gündem olması için, icardi gibi
    Cevapla
  • Bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Bjk kulübünü yöneticiler aracılar komisyoncular menejerler yedi hala bitmemiş.Aras özbiliz low negredo lens adem yahiç tüm bunlar yetmemiş gibi bu son transferler inanılır gibi degil mental yorgun bitik adamlar bjk ye geldi bide bonservis verilip alınanlar.İki seçenek var ya bu transferleri yapanlar aptal yada bi sürü komisyon aldılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle