Malang Sarr için Chelsea ile görüşmeler başladı!

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Chelsea'nin yıldızını için bastırıyor. Siyah-beyazlılar, Transferi son gün iptal olan yıldız için yeni bir hamle yapacak.

Malang Sarr için Chelsea ile görüşmeler başladı!
Malang Sarr için Chelsea ile görüşmeler başladı!
GİRİŞ 04.02.2024 11:53 GÜNCELLEME 04.02.2024 11:53

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadroyu güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, ilk önceliğini stoper pozisyonuna çevirmiş durumda.

Portekizli teknik adam Santos'un raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden yönetim, Premier Lig ekibi Chelsea'nin Fransız stoperi Malang Sarr'ı kadrosuna katmak için büyük bir çaba veriyor.

TRANSFERİ SON ANDA İPTAL

İngiliz ekibinden ayrılmak isteyen, hatta Le Havre ile prensip anlaşmasına varan oyuncunun transferi gerekli evrakların tamamlanamaması sebebiyle gerçekleşmedi.

BEŞİKTAŞ, ADA'YA UÇACAK

Fransız basını bu transferin Chelsea'nin istediği ücreti son anda artırmasından dolayı olmadığını belirtirken; haberde 25 yaşındaki stoper için Beşiktaş'ın halen devrede olduğunu yazdı. Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki hafta başında İngiltere'ye giderek Chelsea'li yetkililerle masaya oturarak işi bitirmek istedikleri öğrenildi.

KARİYERİ

Profesyonel kulüp kariyerinde 189 resmi maça çıkan Malang Sarr, 5 gol attı, 3 de asist yaptı ve toplamda 8 gole doğrudan katkı sağladı. Fransız stoper kariyerinde en çok (119) Fransız ekibi Nice'in formasını giydi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.