Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ye başvuru

Beşiktaş, TFF ve MHK'ye başvuru yaparak Rashica ve Salih Uçan'ın pozisyonlarıyla ilgili VAR'ın farklı yetki kullanımının sebebini sordu.

Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ye başvuru
Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ye başvuru
GİRİŞ 30.01.2024 23:14 GÜNCELLEME 30.01.2024 23:15
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasonu ve Merkez Hakem Kurulu'na başvuruda bulundu.

A Spor'un haberine göre Siyah-beyazlı ekip, Sivasspor maçında gerçekleşen Rashica ve Salih'in pozisyonları ile ilgili yetki kullanımını sordu.

Beşiktaş, Sivasspor maçının ardından hakem kararlarına ciddi şekilde tepki göstermişti.

Sivasspor maçı sonası basın mensuplarına konuşan Feyyaz Uçar, "Geçen hafta penaltımız oluyor VAR çağırmıyor. Bu hafta penaltımız veriliyor ama VAR çağıyor. Niye VAR çağırıyor, niye iptal oluyor onu da anlamış değiliz. Bu VAR'da neler oluyor anlamıyoruz. Bu kayıtları bir dinleyelim. Daha önce benzer durumlarda VAR kayıtları çıktı biz de bekliyoruz. Niye hep Beşiktaş'a gelince hep aynı haksızlıklar oluyor. Yeter ya! Konuşmamak için direniyoruz ama şu maçları düzgün yönetin!" ifadelerini kullanmıştı.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 39
  • Hoca 3 ay önce Şikayet Et
    BJK feneri de geçti boyna ağlıyor
    Cevapla
  • Gökhan Koç 3 ay önce Şikayet Et
    Sen ne tür bi tipsin?
    Cevapla
  • Konyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor Bjk maçında Aboubakarın el müdahalesi dünyada nereye gidersen git penaltıdır, (aynı pozisyon emsal bir sürü penaltı verildi bu ligde) devamı pozisyon Oğulcan penaltı verilmediği için kızgınlıkla sarı kart bir de topa vurdu kırmızı kart. Bir de bu maçı soruverin VAR a....
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 3 ay önce Şikayet Et
    Türk takımları seyirci dahil siyasette daha başarılı futbol denilen birşey yok Türk Futbolu bitmiş oynatılan yabancı sayısından belli işi gücü bırakın siyaset yapın siz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Gs yi şampiyon ilan edip ligi bitirin.
    Cevapla
  • Muhammed kadir 3 ay önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla
  • Varol 3 ay önce Şikayet Et
    Şu 3 büyükler acınacak durumda. Var olmak için tüm umutlarını VAR'a bağlamışlar. Gol atamıyan beceriksizlerin umudu VAR ya da hakeme saldırı. Eskiden VAR'mı vardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle