Feyyaz Uçar açıklamaları nedeniyle PFDK'lık oldu!

TFF, Beşiktaş Kulübü yöneticisi Feyyaz Uçar'ın "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" sebebiyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Feyyaz Uçar açıklamaları nedeniyle PFDK'lık oldu!
Feyyaz Uçar açıklamaları nedeniyle PFDK'lık oldu!
GİRİŞ 30.01.2024 22:58 GÜNCELLEME 30.01.2024 22:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında oynanan maçlardaki çeşitli ihlallerden dolayı Yukatel Adana Demirspor, TÜMOSAN Konyaspor, EMS Yapı Sivasspor, Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor ve Trabzonspor'u disipline verdi.

Beşiktaş Kulübü yöneticisi Feyyaz Uçar ve Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" maddesi sebebiyle PFDK'ye sevk edildi.

Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise "talimatlara aykırı hareketi", "hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti" maddeleri nedeniyle disipline gönderildi.

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle kurula gönderilen isimler arasında yer aldı.

Trabzonspor'un antrenörleri Egemen Korkmaz, Mustafa Sarp ve Haluk Güngör de talimatlara aykırı hareketlerinden dolayı disipline sevk edildi.

Bu arada Mondihome Kayserispor görevlisi Muammer Kaya'nın da sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı PFDK'ye sevki kararlaştırıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • selim 3 ay önce Şikayet Et
    TFF PFDK bunlar ne işe yararki kimse konuşmasınmı siz kimsinizlan ukala yapılanma bu ülkede hiç bişe doğru değil
    Cevapla
  • Yağız 3 ay önce Şikayet Et
    Bu PFDK yı kim disipline sevk edecek?Adam hakemi itiyor hiçbir yaptırım yok!
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ağlamayı bırak transfer yapın Sivas sporu bile yenemiyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    zamanında hakemlere O da çok darp etti fatih derim
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Hakeme fiziksel temasla tepki gösteren hoca Fatih Terim olsaydı futboldan men edilirdi.
    Cevapla