Hasan Arat, sessizliğini bozdu! "Kimse beni..."

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, transferde verdiği sözleri tutmamakla eleştirilmesi üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arat, "Bir panik havası yaratıp kimse beni menajerlerin kucağına itemez." diye konuştu.

Hasan Arat, sessizliğini bozdu! "Kimse beni..."
Hasan Arat, sessizliğini bozdu! "Kimse beni..."
GİRİŞ 30.01.2024 10:01 GÜNCELLEME 30.01.2024 10:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, tarihinin en kötü sezon performanslarından birini gösterirken, Ahmet Nur Çebi sonrası göreve gelen Hasan Arat da kısa sürede eleştirilerin odağına yerleşti.

Seçim öncesinde verdiği vaatleri tutmamakla eleştirilen Hasan Arat ise sessizliğini bozdu.

Posta'ya açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Benim sessizliğim insanlarda, sanki söz verip de yapamamış, o yüzden susuyormuş gibi bir düşünce oluşturuyor olabilir ama bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek." dedi.

Önceliğinin transfer olduğunu belirten Arat, "Perşembe günü Avrupa’da transfer bitiyor ve sonrasındaki bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı var. O bir haftada avantajlı maliyetlerle birçok yeni alternatif de ortaya çıkacak ama bizim zaten üzerinde olup bitirmeye yakın olduğumuz isimler var." şeklinde konuştu.

Hasan Arat'ın öne çıkan diğer açıklamaları ise şu şekilde:

''Bakın ben küfür olmadığı müddetçe her türlü eleştiriye açığım. Taraftarım beni hicivle eleştirebilir. Ona hiç kızmam. Başımın üstünde yeri var. Ama bu işi profesyonel yapan insanlar sakın beni kendi camiamın önüne atmaya çalışmasın. Beşiktaş camiası bu oyuna zaten gelmez."

"Beni kimse menajerlerin kucağına itemez"

"Şunu çok net söyleyeyim; şu ortamda bir panik havası yaratıp kimse beni menajerlerin kucağına itemez. Hepsi kapıda bekliyor. Ama açık söylüyorum, bu oyuna gelmemiz söz konusu olamaz."

"Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın"

"Son olarak… Rahmetli Süleyman Ağabey’in (Seba) giderken bir lafı vardı, “Hayatımda ben hiç kimseyi aldatmadım” diye. Bakın, ben hayatımda hiç kimseyi aldatmadım. Vakti gelince de herkes neyin ne olduğunu öğrenecek. Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın ya da yanıltmasın. Ne yaptığını bilen bir insan olarak işimin başındayım."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • DOGANAY 3 ay önce Şikayet Et
    Başkan olursam " Ben futbolla hiç ilgilenmiyecegim" diyen hasan bey; LIG BİTİYOR Samet Aybaba' yi getirdiginden belli oldu. Rosieri gönderip, swensonu aldınız. Menejerlerle ne alakası var. Yasa zoru mu var menejerle transfer etmek.
    Cevapla
  • kılçık 3 ay önce Şikayet Et
    kadro dışı bıraktıklarınızı af edersiniz, yeni transfer diye taraftara kakalarsınız.
    Cevapla
  • Memet 3 ay önce Şikayet Et
    Keşke futbolun patronu samet aybaba içinde aynı şeyleri söylesen yazık
    Cevapla
  • Gerçek Müslüman. 3 ay önce Şikayet Et
    Fikret Orman ve devamında Çebi sonrası büyük bir enkaz devraldı şimdi de bütün günahı bu adama yüklemeye çalışan Beşiktaşlılığından şüphe ettiğim bir güruh var.Durun bakalım derdiniz ne sizin! hemen günah keçisi arabaya başladınız.
    Cevapla
  • Bjk56 3 ay önce Şikayet Et
    De hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle