Aboubakar için resmi transfer teklifi!

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'a transfer teklifi geldi. Öte yandan teklifin detayları ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.01.2024 10:17 GÜNCELLEME 27.01.2024 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar'a talipler gelmeye devam ederken Brezilya ekibi Gremio'nun bonservis teklifi sunduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yönetim, teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için görüşmelerine devam ediyor.

Siyah-Beyazlılar, bir yandan da takımdaki bazı isimlerle yollarını ayırmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda yönetim; Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier gibi futbolcularla vedalaşmıştı. Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'a da iyi bir teklif gelmesi halinde yollar ayrılabilir.

GREMİO TALİP OLDU

Brezilya basını, bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Vincent Aboubakar'a Gremio'nun talip çıktığı yazdı.

5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Yönetim, Aboubakar için 5 milyon Euro'luk bedel belirledi. Brezilya basını, Gremio'nun Aboubakar için Beşiktaş'a resmi teklifte bulunduğunu yazdı.

AFRİKA KUPASI'NDA...

Gremio'nun bu teklifinin Beşiktaş'ın istediği seviyede yani 5 milyon Euro olduğu belirtildi. Menajerler aracılığıyla gelen bu öneriye olumlu bakan idareciler, teklifin resmi kanallardan kulübe iletilmesini istedi. Eğer böyle bir öneri resmen gelirse, Beşiktaş, Aboubakar'ın gidişine onay verecek.

Şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Vincent Aboubakar, bu sezon Siyah-Beyazlılar'da 22 maça çıktı. Aboubakar, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan yıldız ismin, Beşiktaş ile olan kontratı 2025'te bitecek.

ABOUBAKAR KALMAK İSTİYOR

Beşiktaş'ın son dönemde en çok tartışılan ismi Aboubakar'ın gündeminde ise ayrılık düşüncesi yok. Hakkında ortaya atılan iddiaları algı çalışması olarak gören Kamerunlu forvet, tekrar siyah-beyazlı formayı giymeyi ve kendisini yeniden taraftarlara sevdirmeyi hedefliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • KARTAL 3 ay önce Şikayet Et
    Abi samimi söylüyorum teklif varsa 1 sn. bile düşünmeyin. Anında sallayın gitsin. Beşiktaşı bozan bu zevattır. Gerçekten sırf Abu'dan dolayı bile Çebinin yatacak yeri yoktur. Beşiktaşa yaptığı büyük ihanetten sonra buna ödül verir gibi yıllık 4 milyon euro vermek aakıllara zarar bir durumdur. Alın işte sonuç.
    Cevapla
  • Başak 3 ay önce Şikayet Et
    Bu sahtekara kimse 5 milyon eeuro bonservisi vermez. Çebiden başka tabiki
    Cevapla
  • Bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Gs bonservis rekorları kıracak bjk avcunu yalıcak akılsız yöneticilerin yanlış transfer politikaları sayesinde
    Cevapla
  • bilaal 3 ay önce Şikayet Et
    Tamam, sen istemezsen satarinz
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 3 ay önce Şikayet Et
    Her maç hattrik yapsa yine de sevemem. Karekter her şeyden önce gelir. O da Abubakar da yok. Defolsun gereği yok onun atacağı golleri istemiyorum
    Cevapla
  • KaraKartal 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adam zaten gol attıkça şımarıyor ve artistlik yapmaya başlıyor, yüz defa kesinlikle alınmasın diye yazdık geldiler yine başımıza bela ettiler bunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle