Fenerbahçe'ye gidiyordu Beşiktaş, kulübüyle anlaştı!

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde geri adım atınca Beşiktaş fırsatı değerlendirdi ve Atletico Madrid'le anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 25.01.2024 14:02 GÜNCELLEME 25.01.2024 15:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Çağlar Söyüncü için devreye girdi. Siyah- Beyazlıların Atletico Madrid'in istediği şekilde Çağlar’ın kiralama ücretini sezon sonuna kadar ödemeyi kabul ettiği ve milli futbolcuya oynama garantisi verdiği iddia edildi.

DJİKU ERKEN DÖNÜNCE FENERBAHÇE'NİN PLANI DEĞİŞTİ

Fenerbahçe cephesi, Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'ndan erken dönüşüyle Çağlar Söyüncü transferini ağırdan almaya başladı. Sarı-Lacivertiler, Atletico'ya yapılan ilk teklifin üzerine çıkmama kararı aldı.

SON KARARI ÇAĞLAR VERECEK

Fenerbahçe'nin beklemeye geçmesiyle süreç uzadı ve milli futbolcu yeniden bir karar vermek zorunda kaldı. Beşiktaş'ın tüm şartları kabul etmesinin ardından Çağlar Söyüncü'nün son kararına göre resmi açıklamalar yapılacak.

Bilindiği üzere Porto ve bazı İtalyan takımları da Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için teklifte bulundu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Kağan osman aktaş 3 ay önce Şikayet Et
    Abubakar ı acilen fenerbahçe zaman geçirmeden hemen almalı
    Cevapla
  • Önce vatan 3 ay önce Şikayet Et
    Abubakar alınmalı
    Cevapla
  • Can kartal 3 ay önce Şikayet Et
    Ağası bahçeli bırakmadı kovuldu bilgin yoksa bilgini genişlet boş yapma
    Cevapla
  • BABANIZ FENERBAHÇE 3 ay önce Şikayet Et
    Ulan necip var kale harici her yerde oynayabilen top toplayıcı teknik direktör sportif direktör ne isterseniz var adamda KİNG YAV
    Cevapla
  • White ShadoW 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye çok ahım şahım lazım olan bir topçu değil eldeki kadro şu anda çok iyi illa yerli topçu lazımsa Serdar Çağlardan daha deneyimli ve biraz daha sık oynasa toparlar kendini ki dünkü maçtada gördük atakların hep ilk başlangıç noktalarında Serdar vardı sadece finale yaklaştıkça takımın üstünde psikolojik baskı yoğunlaştı bu sene ne olursa olsun Fenerbahçe şampiyon
    Cevapla
  • Çecen 3 ay önce Şikayet Et
    Fenere iyi bir santrafor gerekli. Bulduğu iki posizyondan birini atcak kalitede bir santrafor alması lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle