Geceye damga vuran pozisyon! Eski hakemler noktayı koydu

Beşiktaş, Adana Demirspor maçının 56. dakikasında penaltı bekledi ancak hakem Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirdi.

Geceye damga vuran pozisyon! Eski hakemler noktayı koydu
Geceye damga vuran pozisyon! Eski hakemler noktayı koydu
GİRİŞ 24.01.2024 01:02 GÜNCELLEME 24.01.2024 11:28
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş sahasında Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi. 

Mücadele golsüz eşitlikle devam ederken 56. dakikada Milot Rashica ceza sahasında Michut'un müdahalesiyle yerde kaldı. 

Hakem bu pozisyonda oyunu devam ettirirken Beşiktaşlı oyuncular penaltı itirazında bulundu. Bir süre VAR'la görüşen hakem Atilla Karaoğlan, kararından dönmedi ve oyunu devam ettirdi. 



Erman Toroğlu: Rashica'nın dengesi bozuluyor

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Rashica'nın penaltı beklediği pozisyon için "Çekmeyle Rashica'nın dengesi bozuluyor. VAR'ın çağırması lazım. Hakemin yeri iyi bu pozisyonu görüp vermiyorsan kafam karışır." dedi.



Eski hakem ve yayıncı kuruluş yorumcuları Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban söz konusu pozisyonu yorumladı.

Eski hakemlerin Rashica'nın penaltı beklediği pozisyon için yorumları şu şekilde: 

Bahattin Duran: "Ben burada penaltıya yakınım. Rashica topu almış, koluna bir müdahale var. VAR müdahale etmez evet ama sahada buna hakemin penaltı vermesi lazımdı."

Bülent Yıldırım: "Bu pozisyon net penaltı. Eliyle rakinini bozuyor. O kolun orada ne işi var."

Deniz Çoban: "VAR'ın bundan daha net karıştığı pozisyon var. Bence tartışmasız penaltı. Hareketi yapan oyuncunun da sarı kartı var ve ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi lazım."

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR GALATASARAY'IN KAZANDIĞI PENALTIYI PAYLAŞTI

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Mondihome Kayserispor'un karşı karşıya geldiği maçta Hasan Ali Kaldırım ile Barış Alper Yılmaz'ın mücadelesinin ardından VAR uyarısıyla pozisyonu inceleyen Atilla Karaoğlan, penaltı noktasını göstermişti. Beşiktaşlı taraftarlar benzerlik taşıyan iki pozisyonu paylaşarak Atilla Karaoğlan'ın kararlarında çifte standart olduğunu belirtti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 51
  • seryun 3 ay önce Şikayet Et
    Rashica gibi bir oyuncu fiziğini de ortaya koyarsak mishunun elini dokunmasıyla yerle yeksan olmuş gibi kendini yere atıyorsa hakem Rashica'ya sarı kart vermediğine dua etsin. tv de ki eski hakemlerde beşiktaş aleyhine neden yorum yapmaktan korkuyorlarki. bir daha o tv ye çıkartmazlarda ondan. bu yüzden prim alıyorlar... türk futboluna zarar verenşer bu tarz tv deki yorumculardır.
    Cevapla
  • izmirkartalı 3 ay önce Şikayet Et
    Yuhhh.. artık...O pozisyonu kör gözler gördü bir sen ve bir de hakem sadece taraftar tutumunuzdan dolayı çıkmışsın laf olsun diye konuşuyorsun.Bilip bilmeden rengarenkli...
    Cevapla
  • realist 3 ay önce Şikayet Et
    futbol ingiliz icadı bir oyun. ingilizlerin ne kadar aşşağılık bir millet olduğunu herkes biliyor. bu oyunu spor olsun diye icat etmediler. insanlar arasında kutuplaşma olsun diye icat ettiler. sonuç ortada. tuttuğu takım yenildi diye ağlayan çocuklara yazık değil mi ? çocuk bir travma yaşıyor kimse ciddiye almıyor
    Cevapla
  • Neco 3 ay önce Şikayet Et
    Haberde bütün hakemler penaltı diyor hala burda penaltı değildiyenezikler var bu kafayla evin yolunu nasıl buluyorlar benonu anlamıyorum.. :)))
    Cevapla
  • keskinlikartal 3 ay önce Şikayet Et
    faruk koca
    Cevapla
  • İsmail 3 ay önce Şikayet Et
    TFF ve Hakemler akşam yeniden TESCİLLENDİNİZ, bu kinin sebebi nedir ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle