İstanbul'da Nemanja Matic görüşmesi

Orta saha takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın Nemanja Matic transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar bugün İstanbul'da Nemanja Matic'in menajeriyle görüşecek.

GİRİŞ 23.01.2024 09:39 GÜNCELLEME 23.01.2024 09:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Nemanja Matic'ti.

Ocak ayında orta sahasını güçlendirmek için hamlelere başlayan Beşiktaş'ta Nemanja Matic'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Rennes'in Nemanja Matic transferi için Lyon'dan 5 milyon euro istemesinin ardından geri adım atan Beşiktaş yönetimi, Fransız cephesinden gelen haber sonrası oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti.

Sabah'ta yer alan habere göre Rennes, oyuncuyu ligdeki rakiplerine vermemek adına 5 milyon euro talep etti. Yurt dışından gelen teklifler için ise kolaylık sağlanacağı bilgisi aktarıldı.

Bunun üzerine Beşiktaş, Matic'in menajeri Vlado Lemic'i İstanbul'a davet etti. Bugün Matic'in temsilcisiyle görüşecek olan Beşiktaş, transferin şartlarını konuşacak.

Takımdan ayrılmak isteyen 35 yaşındaki Matic, ligde ve kupada oynanan son 3 maçta kadroya alınmamıştı.

Nemanja Matic bu sezon Ligue 1'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 19 maça çıkıp 3 asistlik istatistik yakaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Garip Garip 5 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun nerde miyadı dolmuş kariyeri bitmiş futbolcu var ise transferde hep Beşiktaş listesinde çebi'den kurtulduk derken Hasan arat beyde aynı rotadan ilerliyor. Gelecek vaat eden ve liderlik ele alacak oyuncu yokmu da 35 40 yaşında ki oyuncu transferi ayrıca hani üç yılduz futbolcu ile anlaşma sağlandı idi hani vizyon değişikliği ne gidilecek idi yazık olan taraftara oluyor
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    tursusunu kurarsin 35 yasindaki adamin.ayiptir ya
    Cevapla
  • Kartal 5 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş. In 10 transferi orta sahada zaten helal olsun Galatasaray a 3 senedir 8 numarası olmadan oynuyor...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    35 yaşi da napacaklarmıs bunu.ne basarisi varmıs zaten transferede gerek yok düse kalka 3 oluruz ligde kupadada finalnoynayin tmm
    Cevapla
  • Bjk 5 ay önce Şikayet Et
    Her gelen teknik direktör avanta için transfer istiyo Yazık günah bu tarihi geçmiş futbolcuyu aldın bi sene oynattın emekli edecen fb transferde bjk den çok daha akıllı gençleri transfer ediyor.Böyle tarihi geçmiş topcu almak içinmi geldin arat yazıklar olsun hepiniz aynısınız akılsız yönetim istemiyoz cebiden farkın yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle