Quaresma'dan Beşiktaş yanıtı! Heyecanlandıran açıklama

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, futbolu henüz bırakmadığını söyledi. Quaresma, Beşiktaş'la ilgiliyse, "Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal, sevdiğim bir kulüp." dedi.

Quaresma'dan Beşiktaş yanıtı! Heyecanlandıran açıklama
Quaresma'dan Beşiktaş yanıtı! Heyecanlandıran açıklama
GİRİŞ 22.01.2024 17:38 GÜNCELLEME 22.01.2024 17:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ricardo Quaresma, geleceği ve Beşiktaş'la ilgili açıklamalarda bulundu. Portekiz basınından Record'a konuşan Quaresma, kariyerinin henüz bitmediğini belirtti.

"BEŞİKTAŞ BİR İHTİMAL"

Beşiktaş'la ilgili de açıklamalarda bulunan Portekizli oyuncu, "Kariyerimi sahada bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Bakalım neler olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal, sevdiğim bir kulüp. Bunu daha önce söyledim. Ailem orada mutluydu. Bakalım." ifadelerini kullandı.

İKİ FARKLI DÖNEMDE BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİ

Son olarak Portekiz'de Vitoria Guimaraes forması giyen Quaresma, 2022/23 sezonunun sona ermesinin ardından takımdan ayrıldı. Beşiktaş'a ilk olarak 2013'te transfer olan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımı iki farklı dönemde giydi.

Siyah-beyazlılarda 227 maça çıkan Quaresma, bu maçlarda 38 gol ve 77 asist kaydetti.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    onurdan tayfurdan rebicten cenkten umuttan daha iyi iş yapar bu haliyle
    Cevapla
  • Sinan 3 ay önce Şikayet Et
    Efsane kaptan sanlı abi hazır ol
    Cevapla
  • Kartal 1 3 ay önce Şikayet Et
    Aybaba var unutma, seni gençliğinde kadro dışı bıraktı, bu halinle top taşıtmaz, abubakar ı bile kadro dışı bıraktı, feyyaz ı oynatacak santrfor
    Cevapla
  • KaraKartal 3 ay önce Şikayet Et
    Mümkün ise uzak dursun, burası tatil kampı değil. Gelen yatmaya geliyor, bunu da iki defa zor gönderdik başımıza yeni bela almayalım, şimdiki uyurgezerler yeter bize.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    98 yaşında varmi acep
    Cevapla