Cenk Tosun ve Mert Günok taraftarlardan özür diledi

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Pendikspor'a 4-0 yenildi. Bu sezon ligde en farklı yenilgisini yaşayan siyah-beyazlı takımda. Mert Günok ve Cenk Tosun maç sonu taraftarlardan özür diledi.

Cenk Tosun ve Mert Günok taraftarlardan özür diledi
Cenk Tosun ve Mert Günok taraftarlardan özür diledi
GİRİŞ 20.01.2024 22:38 GÜNCELLEME 20.01.2024 22:40

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor'un konuğu oldu. Müsabakayı 4-0 kaybeden Kara Kartal ise bu sezon 8. yenilgisini yaşadı ve 35 puanda kaldı.

Beşiktaşlı futbolcular Mert Günok ve Cenk Tosun, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli file bekçisi, "Çok söyleyecek bir şey yok. Buraya gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Taraftarlarımızı bu sene çok üzdük. Bunun bir kez daha tekrarlanmaması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Cenk Tosun ise "İyi bir çıkış yakalamıştık. Bugün kesinlikle bize yakışmayan bir oyun ve kabul edilmeyecek bir sonuç. Biz de bunun bize yakışmadığını biliyoruz. Bu maçı en kısa sürede unutup Adana Demirspor maçına odaklanacağız. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.