Beşiktaş'a sürpriz stoper! Davinson'un vatandaşı...

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoper Yerry Mina'ya talip olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'a sürpriz stoper! Davinson'un vatandaşı...
Beşiktaş'a sürpriz stoper! Davinson'un vatandaşı...
GİRİŞ 17.01.2024 14:30 GÜNCELLEME 17.01.2024 15:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yeni bir sayfa açan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları için yoğun mesai harcanıyor.

Öncelik olarak görülen stoper bölgesi için arayışta olan siyah-beyazlılar ile ilgili Arjantin basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.



YERRY MİNA SESLERİ


Arjantin basınında yer alan haberde; Siyah-beyazlıların İtalya Serie A'da Fiorentina forması giyen Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın peşinde olduğu belirtildi.

Haberde Çizme ekibinde istediği forma şanslarını bulamadığı için rahatsız olan Mina'nın ayrılmaya sıcak bakabileceği vurgulandı.

Verona, Cadiz ve Alaves gibi takımların da peşinde olduğu 29 yaşındaki futbolcu için Mor Menekşelerin, cazip bir teklif alması durumunda sorun çıkarması beklenmiyor

İtalyan ekibiyle bu sezon sadece 7 maçta görev alan ve Kolombiya Milli Takımı'ndan Galatasaraylı Davinson Sachez'in de takım arkadaşı olan Mina, takımına 1 asist yaptı.  Kariyerinde; Barcelona ve Everton gibi takımlarda da forma giyen Mina'nın piyasa değeri 5 milyon euro.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hangi yorum gs ile alakalı
    Cevapla
  • yeter 3 ay önce Şikayet Et
    gs düşmanlığından ölüyorsunuz ya bjk'ın bu transferinin gs ile ne İLGİSİ var
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    2022/23 sezonunda Everton takımındaydı, sözleşmesi bitti gündeme geldi fakat başka isimler tercih edildi,o da Fiorentina'nın yolunu tuttu,internetten bak
    Cevapla
  • sedat tosun 3 ay önce Şikayet Et
    Yazın bunlar yoktu kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yazın boştayken almadınız,şimdi bonservis ücreti verip almaya çalışıyorsunuz,değişmez aga bizde zihniyet değişmez,maça giden forma alan taraftar sağolsun,vergi borcunu silen devlet sağolsun
    Cevapla