Vincent Aboubakar şoku! Turnuvayı kapattı

Kamerun Milli Takımı'nın akşamki idmanında Vincent Aboubakar ciddi bir sakatlık yaşadı ve turnuvayı başlamadan kapattı.

GİRİŞ 13.01.2024 14:57 GÜNCELLEME 13.01.2024 14:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması için teklif beklenen Vincent Aboubakar'dan kötü haber geldi.

Kamerun basınından CFoot'un haberine göre; Afrika Kupası öncesi hazırlıklarını sürdüren Kamerun Milli Takımı'nın akşam antrenmanında Vincent Aboubakar bir sakatlık yaşadı.

Haberde, Aboubakar'ın sakatlığının ciddi bir boyutta olduğuna yer verilirken, yıldız oyuncunun Afrika Kupası'nı başlamadan kapattığı belirtildi.

GREMIO İLGİLENİYORDU

Öte yandan Brezilya ekiplerinden Gremio'da başkan Alberto Guerra yaptığı açıklamada Aboubakar ile ilgilendiklerini açıklamıştı.

Guerra, Kamerunlu yıldız için, "Menajerlerin onu Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra Premier Lig'e götürme planı var. Bu seviyedeki bir futbolcu için bu tip talepler normal. Onu çok istiyorum ve bunu Ocak ayında yüksek bir olasılık olarak görüyorum. Oyuncuyu mümkün olduğu kadar çabuk duyurmak istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın 9 Aralık'ta oynadığı Fenerbahçe derbisinden bu yana kadro dışı bırakılan ve forma şansı bulamayan 30 yaşındaki forvet, bu sezon çıktığı 22 maçta 11 gol 3 asist kaydetmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bjk.a bir kere kazık atmış kulübe bu yetmemişki bu adamı birkere daha getirmişler. Yine aynı haltı yemiş. Huylu huyundan vazgeçmez.
    Cevapla
  • Nedim Aykut 3 ay önce Şikayet Et
    "Aboubakar" diye bir isimlendirme yok. İsmin kendi Arapça dilindeki okunuşu "EBU BEKR" Biz, "k ile r" arasına ünlü bir harf koymuşuz. Fakat bu isim İnglizce yapılıp tekrar kulaklarımıza irrite edici bir telaffuzla veriliyor. Adamın adı "Ebu Bekir" bakar diye bir okuyuş yok.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim adamın kendisi benim adım bu diyor. Niye ısrarla öyle değil, böyle diyorsunuz, adamın adını kendisinden daha mı iyi biliyorsunuz? Oyuncumuz Abubakar'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah ciddi bir durumu yoktur.
    Cevapla
  • Isi 3 ay önce Şikayet Et
    Eeee olacağı buydu. Haydi yolun açık olsun
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    o kalipla yine iyi gelmis bugunlere
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Sahtekar , ayağına dolandı , sakatmış kim inanır . Defolup gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle