Beşiktaş'ı bekleyen tehlike! CAS'a şikayet edildi

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Tyler Boyd, geçmiş dönem alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş’ı CAS’a şikayet etti.

Beşiktaş'ı bekleyen tehlike! CAS'a şikayet edildi
Beşiktaş'ı bekleyen tehlike! CAS'a şikayet edildi
GİRİŞ 11.01.2024 23:55 GÜNCELLEME 12.01.2024 00:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şimdilerde kariyerini ABD'de sürdüren Kanadalı sol kanat oyuncusu Tyler Boyd, geçmiş dönem alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş’ı CAS’a şikayet etti.

Spor'un haberine göre Tyler Boyd, davayı kazanması halinde Beşiktaş'ın 1,6 milyon euro ödeyeceği bildirildi.

VİCTOR RUİZ'E TAZMİNAT ÖDENDİ

Beşiktaş, bugün yaptığı açıklamada eski futbolcusu Victor Ruiz’e 2 milyon 728 bin 838 Euro’luk ödeme yaptığını açıklamıştı.

Siyah-beyazlı kulüp, yaptığı bu açıklama ile uyuşmazlık dosyasının kapatıldığını ve olası bir transfer yasağının önüne geçildiğini kamuoyu ile paylaşmıştı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Ercisli 3 ay önce Şikayet Et
    İşte bizim takımların rezillikleri ne idüğü belli olmayan yabancı futbolcular getirilip oynatılmadan üstüne para verilip gönderiliyor sonrada yabancı sayısı serbest kalsın. E kalsın da başarı varmı
    Cevapla
  • Emrah 3 ay önce Şikayet Et
    Düşürün şu kulüpleri. Ülkenin paraları nerelere gidiyor. Ülke şampiyonu olmak la başarılı oldum sanıyorlar. Binlerce transfer ortada ne futbol var ne başarı. Anadolu kulüplerinin en ufak borcu olunca sopayı gösteriyorlar. Uefa olmazsa bizim federasyon bir şey yapacağı yok korkudan. UEFA el atıp şu sözde 4 büyük takıma en az 5 yıl transfer yasağı verse.
    Cevapla
  • Alexde souza 3 ay önce Şikayet Et
    Sana ne okadar çok transfer yasağı istiyorsan bence sen kendine yasak ver mesela spor haberlerine bakma iyi olur yada kendini düşür sen okadar çok 4 büyüğün düşmesini istiyorsan
    Cevapla
  • orhan 3 ay önce Şikayet Et
    Hic ismini bile duymadigim futbolcuya 2,7 m euro verdiler birde bu var. Arkadas nasil bir anlasma yapiyorlar anlamak mumkun degil. Hic oynamadan 2,7 m euro bu
    Cevapla
  • tüpcü fikret 3 ay önce Şikayet Et
    oynamadan para alan tipler. vasifsiz yoneticilerden kesin
    Cevapla
  • Tosya 3 ay önce Şikayet Et
    İnşallah transfer yasağı gelir işibitmiş enterasan futbolcular alınmaz yazık bu ülkenin insanlarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle