Aboubakar 1 ay sonra sahalara döndü!

Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığı için süre alamayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, 1 aylık aranın ardında milli takım formasıyla yeniden maça çıktı.

GİRİŞ 10.01.2024 13:15 GÜNCELLEME 10.01.2024 13:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolculardan biri olan Vincent Aboubakar, yaklaşık 1 aylık aranın ardından sahalara döndü. Fildişi Sahili'nde 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı ile kampta bulunan Aboubakar, ülkesinin Zambiya ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi.

90 DAKİKA OYNADI

Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki Kral Abdullah Spor Şehri Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Zambiya'nın golünü 13. dakikada Patson Daka atarken, Kamerun 20. dakikada Darlin Ngameni ile eşitliği sağladı.

Aboubakar ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika sahada kaldı.

Siyah-beyazlı takımda kadro dışı kalan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier'in durumlarına yeni teknik direktör Fernando Santos karar verecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • abu 3 ay önce Şikayet Et
    Abubakar her hafta gol attı , iyi oyuncu, görevini yaptı bu sene izledik, diğerleri onun kadar katkıda bulunmadı, gedsonla abubakar para ediyor, ondan satılıyor, rıza hoca bana sormadan kadro dışı bıraktılar diye açıkladı, hocaya oynatacak oyuncu bırakmadılar, rakip takımların korktuğu oyuncu , yönetim işi bilmiyor oynat daha çok paraya sat, satacaksan,
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 3 ay önce Şikayet Et
    Bu adam bir kaç yıl önce Beşiktaş sözleşme uzatma opsiyonunu kullanamasın diye son maçlara çıkmamıştı. Beşiktaş dik duramadı, iki yıl sonra transfer etti.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Serkan Van eski Yönetim yok karıştırma
    Cevapla
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş ağır yavas oynayan yaşlı yada genç topçular dan kurtulmalı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Afrikalı oyuncu almayın bir daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle