Marsilya, Beşiktaş'tan transferini duyurdu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Beşiktaş'tan Jean Onana'yı satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı.

Marsilya, Beşiktaş'tan transferini duyurdu
Marsilya, Beşiktaş'tan transferini duyurdu
GİRİŞ 08.01.2024 18:13 GÜNCELLEME 08.01.2024 21:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Jean Onana'nın yeni adresi belli oldu.

Kamerunlu futbolcu, Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada; Onana'nın satın alma opsiyonuyla kiralandığı ifade edildi.

KAP BİLDİRİMİ GELDİ 

Beşiktaş da Jean Onana'nın Fransa ekibi Marsilya'ya kiralık olarak transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Siyah-beyazlıların Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Jean Emile Junior Onana Onana'nın 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda Olympique De Marseille kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique De Marseille kulübünün 4.500.000 Avro tutarında satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti Olympique De Marseille kulübü tarafından karşılanacaktır."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • aga 3 ay önce Şikayet Et
    Futbolu, dövüş arenasına çeviren yönetim ve yönetimle iş yapanlar sayende spor olmaktan çıkmıştır. Futbolcu bir çeşit köle değildir. Yabancılar bu kadar para ve hırs ortaya koymadığı için daha özgürlükçü. Türkiye de bu atmosferde futbol oynanmaz. Saha da güzel hareket, taktik görmek istiyoruz. Şike şüphesi 10 maç ceza, bahis yasaklanmalı. transferden kimler nemalanıyor.
    Cevapla
  • Orhan24 3 ay önce Şikayet Et
    Hani bir laf var ya, yattığı yerden para kazanıyor, diye. Bu adam altı aydır sadece yatarak değil uyurken bile para kazandı.
    Cevapla
  • Neco 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin okumanız yokmu kiralamış diyor bedeli ödeyince satın alacak..
    Cevapla
  • Bjk 3 ay önce Şikayet Et
    4 milyona çaktılar bedeva geri aldılar üstüne maaşıda belki bjk vermiştir
    Cevapla
  • Celil 3 ay önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım Beşiktaş'a yedeklerden çıkamayan adam nasıl oluyorsa marsilyaya transfer olabilir.iyi adamsa bizde neden oynamıyor kötü adamsa marsilya neden alıyor.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Çok basit bizim ülkede topla oynanmıyor futbol. Oynanmaz hale getirip insanla oynanıyor futbol. Sert oyun, hakeme itirazlar, kendi aralarında mimik ifadeler yüzünden. Topun oyunda kaldığı süreden tut faul sayısına kadar kalitelidir dışarıda futbol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle