Beşiktaş'tan sürpriz hamle: Mircea Lucescu

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst sürecinin uzamasının ardından sürpriz bir Mircea Lucescu kararı geldi.

GİRİŞ 06.01.2024 10:12 GÜNCELLEME 06.01.2024 14:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından siyah-beyazlı takımla ilgili gündeme Mircea Lucescu iddiası geldi.

Siyah-beyazlıların takımına başına getirmeyi düşündüğü Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un yardımcısı olarak düşündüğü Jean Paul van Gastel için NAC Breda'nın bir türlü izin vermemesinin ardından Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı.

Başkan Hasan Arat, kendisine verilen sürede ekibini bir türlü hazırlayamayan Giovanni van Bronckhorst'la görüşmeleri sonlandırdı. Yeni teknik direktör için tanıdık bir isimle görüşme kararı alındı.

LUCESCU İÇİN ROMANYA'YA UÇUŞ

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın siyah-beyazlı takımı 100. yılda şampiyonluğa ulaştıran Mircea Lucescu ile telefonda görüştüğü, bu görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı. A Spor'un haberine göre, Samet Aybaba bugün Romanya'ya giderek 78 yaşındaki deneyimli teknik admala yüz yüze görüşecek.

Samet Aybaba, Mircea Lucescu ile yapacağı son görüşmede anlaşma sağlanması halinde, Rumen teknik adamla birlikte Türkiye'ye dönecek.

Beşiktaş'ta son dakika kararının ardından yönetim, Rizespor maçına Mircea Lucescu ile çıkmayı planladığı belirtildi.

LUCESCU NE DEMİŞTİ?

Öte yandan kısa süre önce açıklama yapan 78 yaşındaki Mircea Lucescu, takım çalıştırmayı düşünmediğini belirtti. İşte o sözler;

"Şu an Bükreş'te ailemin yanında keyifli zaman geçiriyorum, torunlarımı seviyorum. Bazı kulüplerin benimle teması oluyor. Tercihim sezon başında, haziranda bir kulüple anlaşmak. Sezon ortasında göreve gelmeye pek sıcak bakmıyorum. Ukrayna'da son sezon çok sıkıntılı geçti. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesi, futbolu da olumsuz etkiledi. Bu süreçte psikolojik olarak da yara aldık. Futboldan kopmuş değilim ancak biraz daha kafamı dinlemek istiyorum."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    eyer bu kişi gelride yazık olur bjk acilen zaten Samet feyyaz gitmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Yarkan 3 ay önce Şikayet Et
    Samet aybaba feyyaz ucar dan ote liyakat sahibi insanlar bjk futbol takimini yonetirler inşaallah
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    adam bastonla çokacak maçlara. bjk nin düştüğü duruma bakın
    Cevapla
  • Atmaca 3 ay önce Şikayet Et
    80 yaşında bir adamdan medet uma. Ünlüler ile resim çekip fenomen olmaya çalışan başkan bozuntusu Beşiktaş in başkanı olduğunu biri hatırlarsin Koç grubuna yalakalık yapsın diye secilmedin Hasan arat
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşta çok başlılık var , samet ayrı telden feyyaz ayrı telden çalıyor böyle olmaz . Freni tutmayan araba gibi uçuruma gidiyor takım . Keşke sezon sonuna kadar rıza ile devam edilseydi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle