Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu

Süper Lig’in 19. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’ya 3-1 kaybeden Beşiktaş, evinde oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu
Beşiktaş evinde galibiyeti unuttu
GİRİŞ 05.01.2024 22:12 GÜNCELLEME 05.01.2024 22:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda mücadele ettiği Kasımpaşa’ya 3-1 yenildi.

Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başlayan siyah-beyazlıların, son haftalarda evinde ortaya koyduğu kötü performans da devam etti. Kartal, Kasımpaşa yenilgisiyle birlikte iç sahada oynadığı son 3 maçı da kaybetti.

Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe’ye, 17. haftada Corendon Alanyaspor’a ve son olarak da Kasımpaşa’ya 3-1’lik skorlarla kaybetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Dembaba 3 ay önce Şikayet Et
    Bu yönetim çebiden kötü, daha teknik direktör bulamadı, aybaba dersen gelir gelmez takımın asları nı şu ortamda kadro dışı bıraktı, abubakar takır takır atıyor pas gelince pasör yok, satacaksan oynat devre arası sat daha çok paraya, liyakatsiz, bjk den başka kulupte iş bulamaz, Rıza hocaya oynatacak oyuncu bırakmadı, adama sormadan as oyuncuları kadro dışı bırakmış, Rıza açıkladı
    Cevapla
  • Oguzhan 3 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Cebi Övün Eserinle hani Aģostos Ayinda En iyi transferi biz yaptik yüzde yüz bjk Şampiyon diyordun ne oldi Yalanci ülen koca yaṣli baṣli Adam nasilda yalanci cikti vay be.
    Cevapla