Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş itirafı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Beşiktaş bizim hayatımızda çok farklı bir yerde. Ölene kadar Beşiktaş bizim kalbimizde olacak." dedi.

Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş itirafı
Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş itirafı
GİRİŞ 04.01.2024 23:33 GÜNCELLEME 04.01.2024 23:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol 1.Lig'de zirve mücadelesi veren Kocaelispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam TRT SPOR'dan Esat Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

Yeni transferler ile kadrolarını güçlendirmek istedeiklerini söyleyen tecrübeli teknik adam Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı ile ilgili de konuştu.

Sağlam, ''Beşiktaş bizim hayatımızda çok farklı bir yerde. Ölene kadar Beşiktaş bizim kalbimizde olacak. Lign ilk devresi iyi geçmedi diyebiliriz. Şampiyonluk yarışından uzaklaşmış gibi görünüyorlar ancak 3 puanlık sistemde bırakmamak lazım. Sporun içinden gelmiş yıllarca Beşiktaş'ta yöneticilik yapmış Hasan Arat gibi çok değerli bir ismin başkan olması beni çok mutlu etti.'' dedi.

Tecrübeli teknik adam EURO 2024'te yer alan A Milli Takım ile ilgili ise ''Milli Takımımız'dan en az çeyrek final bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20
  • Sarıların Sülo 3 ay önce Şikayet Et
    Süper ligde neden takım çalıştıramadığını iyi biliyorum sebebi çok derin o yüzden alt takım çalıştırıyor Yüksel Yıldırım herşeyden ben anlarım dedi şimdi takımına kurtarıcı bakıyor o eski sağlam mali yapısı yok bu adamın söyledikleri ön gördükleri hep çıktı kurduğu takım iyi ise hep saldırarak oynattı takımda zaafiyet varsa PTT samsun gibi onları mecbur geride oynattı adam bu işin dehası
    Cevapla
  • 06ankara 3 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca hiç bir konuda falanli filanli konuşulacak birisi değil , keşke futbol camiasında benzer insanlardan daha fazla olabilseydi .......
    Cevapla
  • Mücahit 3 ay önce Şikayet Et
    Başkan iyi insan diyor ama Rıza hocaya sahip çıkmadı
    Cevapla
  • ferhat3436 3 ay önce Şikayet Et
    Hoca haklısın ama ne transfer yapacak limit var nede ocak ayında oynayacak kadro takımın yarısı afrika ya gidiyor. Biraz mantıklı olmak lazım.
    Cevapla
  • Paşa 3 ay önce Şikayet Et
    Kendine yer yapıyor…
    Cevapla
  • Oğuz Tangür 3 ay önce Şikayet Et
    Saçma bir yorum. E. Sağlam'ın Beşiktaş formasiyle oynadığı tüm maçları seyrettim. Karakteri sağlam dürüst bir futbolcudur. Böyle şeylere tenezzül etmez, gönlünden geçenleri söylüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle